Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket » Knykenfolket med nytt bidrag på Orkanger

22.12.2017

Orkanger torg 01

Knykenfolket med nytt bidrag på Orkanger

Sist helg ble den nye flotte scenen ved Orkanger torg offisielt åpnet. Scenen er blant andre bygget av flinke folk fra Knyken. Knykenfolket var delaktig i prosjektet sammen med arkitektstudenter fra NTNU.Det har blitt en fin tilvekst på Orkanger Torg som vi i Orkdal Idrettslag kan være stolte av å være delaktige i. Ordfører Oddbjørn Bang er imponert over Knykenfolket, og over den dugnadsånden som er i hele Orkdal kommune.

Orkanger torg 04

OIL og Knykenfolket fikk under åpningen en oppmerksomhet fra Orkanger Sentrumsforening. Det var lederen Marith Størseth som takket oss for innsatsen.


Orkanger torg 05

For mange år siden kjøpe idrettslaget inn ei smultringvogn, det ble en suksess. Marte Uthus har mange timer i vogna. Hun har sammen med andre skaffet mange gode kroner til idrettslaget. Anleggsavdelinga har nå investert i ei ny smultringvogn. De gode smultringene er et fint tilbud til folk som vil kjøpe seg litt bakst i førjulstida. 

Orkanger torg 03
En stor takk til Marte og Otto Uthus. De tok jobben alene i forbindelse med åpningen av Orkanger torg.

Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter gratulerer Orkanger torg med ny og flott scene. Fra scenen vil vi garantert få oppleve mye flott kultur i tida framover!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo