Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket » En oppmerksomhet til en virkelig ildsjel

25.12.2017

Ansgar julekrus

En oppmerksomhet til en virkelig ildsjel

Ansgar Selstø er selve bildet på frivilligheten i Orkdal Idrettslag. Tidligere i desember fikk Ansgar Avisa ST sitt julekrus som en takk for alt som Ansgar bidrar med i lokalsamfunnet. 

Ansgar Selstø har gjennom flere tiår vært en fantastisk bidragsyter i Knyken og Knykmarka. Ansgar er mannen som står opp midt i natta når alle andre sover for å klargjøre løyper til folk som vil ut på ski. Ansgar er mannen som hver dag bidrar i Knyken skisenter med vedlikehold, snekkering og utvikling av skianlegget. Ansgar er mannen som har alle mulige roller når Orkdalsmessa skal gjennomføres, en messe som i 25 år har vært en enorm bidragsyter til driften av skiavdelinga. I tillegg til dette tar Ansgar også ansvar for prosjekt andre steder i kommunen vår. Han var blant annet en viktig mann da Thamspaviljongen skulle gjenreises på Bårdshaug. 

I Orkdal IL og Knyken skisenter er vi stolte over å ha med oss Ansgar Selstø på laget. Takk for alt du bidrar med hver dag, hver uke, alle dager gjennom året. Din frivillige innsats er av uvurderlig betydning for Orkdal Idrettslag.

Ansgar loypemaskin

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo