Knyken Skisenter > Knykenfolket > Bygger kjøkken og servicebygg på dugnad

Bygger kjøkken og servicebygg på dugnad

06.06.2018

Knykenfolket har helt siden oppstarten av prosjektet Nye Knyken skisenter i 2010 blitt et begrep, både lokalt i Orkdal og nasjonalt gjennom Ildsjelprisen i 2014. Gjennom snart 10 år har de frivillige i Knyken skapt et bedre aktivitetstilbud for barn, unge og voksne, og de har skapt verdier for flere titalls millioner. I Knyken er det full drift gjennom hele året. Den siste måneden har skianlegget blitt klargjort for sommersesongen, samtidig som arbeidet med nytt servicebygg og kjøkken har foregått hver dag. 

DSCN4869
Knykstuggu er selve hjertet i skianlegget vårt. Inne i Knykstuggu kan flere hundre mennesker møtes, senest under Knyken for alle -dagen i forrige uke, hvor 200 seniorer koste seg med god mat og underholdning.

DSCN4658
Kjøkkenet i Knyken har lenge vært for lite i forhold til all den aktiviteten som er i Knyken både sommer og vinter. I løpet av senvinteren og våren har Knykenfolket jobbet for å videreutvikle kjøkkenet og fasilitetene på kjøkkenet i Knyken. Et påbygg ut mot parkeringsplassen er kommet opp.

DSCN4641
Knykenfolket består av ildsjeler med forskjellige bakgrunner. Når man kobler sammen snekkere, elektrikere, rørleggere, andre fagarbeidere, håndlangere og alle som føler en tilknytning til Knyken og Orkdal Idrettslag blir det en fantastisk arbeidsgjeng!

DSCN4636
Her skal det elektriske på plass i det nye påbygget.

DSCN4646
Ildsjel Ola Neraune kan bekrefte at arbeidet med det nye kjøkkenet går som det skal:)

DSCN4694
Det gamle lageret på parkeringsplassen er fjernet. Nå er et nytt servicebygg kommet opp. I disse dager holder Knykenfolket på med utvendig maling av bygget. Inne i bygget skal det blant annet bli garderober og nytt dusjanlegg, noe som har vært savnet i Knyken i mange år.

DSCN4645

Knykenfolket jobber på dugnad for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. Den fantastiske frivillige innsatsen verdsettes av Knykendamene som daglig stiller opp i Knykstuggu med servering til dugnadsgjengen. Knykendamene lager maten som gir grunnlag for litt ekstra innsats, og de gjør en uvurderlig innsats for idrettslaget. 

Knykenfolket deltar på de aller fleste arrangementene som Orkdal Idrettslag har. De deltar årlig når det er World Cup i Trondheim, og de bidrar mye for Toppidrettsveka.

Knykenfolket er ikke bare en ressurs for Orkdal IL og Knyken skisenter. Gjennom de siste årene har Knykenfolket blant annet vært med på flyttingen av Thamspaviljongen, bygging av ny scene på Orkanger torg, sette opp gapahuk for Rundhaugen bofellesskap, sette opp ballbinge på Orkanger ungdomsskole, ta opp og gjøre klart for nytt gulv i Orklahallen og flere andre prosjekter i kommunen vår. Nå i vår og sommer er også noen fra Knykenfolket involvert når Orkdal kommune bygger nytt servicebygg ved Thamspaviljongen.

Orkdal Idrettslag får ikke takket Knykenfolket nok for alt som gjøres hver dag gjennom året, både i Knyken og andre steder i dalføret. Dette kommer oss alle til gode, om vi selv er aktive i idrettslaget, om vi bor i Orkdal eller om vi besøker Knyken skisenter og kommunen vår.

Relaterte saker:

17.01.2022
Knykenfolket ryddet opp etter uværet
I midten av forrige uke kom uværet Gyda til Trøndelag...

Les mer…

05.12.2021
Bakstdamene ble feiret for fantastisk innsats
Bakstdamene i Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har blitt et...

Les mer…

16.11.2021
Lavvoen i Knyken tar form
I løpet av sommeren ble Knyken Trimpark ferdigstilt, med en...

Les mer…

16.11.2021
Glade for å ha nytt lagerbygg på plass!
Siden i sommer har Knykenfolket jobbet med et nytt lagerbygg...

Les mer…

06.10.2021
90-årsjubilant baker for idrettslaget
Det blir ingen Orkdalsmesse i 2021, på grunn av usikkerhet...

Les mer…

31.08.2021
Knykenfolket avlyste ferien i år også
Knykenfolket tar aldri ferie.

Les mer…

21.06.2021
Knykenfolket rigger vaksinasjonslokale
Det har vært en spesiell periode for oss alle etter...

Les mer…

27.03.2021
Knykenfolket bygger vogner til fotballavdelingen
I Orkdal Idrettslag har vi frivillige som hjelper til på...

Les mer…

20.06.2019
Knykenfolket rydder i kirkebakken
Knykenfolket har helt siden oppstarten av prosjektet Nye Knyken skisenter...

Les mer…

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere