Orkdal IL > Arkiv > HL 2014 > Stafetter avsluttet Hovedlandsrennet i Knyken

Stafetter avsluttet Hovedlandsrennet i Knyken

23.02.2014

Hovedlandsrennet i skiskyting 2014 ble avsluttet med stafetter og fellesstart i Knyken skisenter søndag. På bildet over ser dere glade gutter fra Oslo og Akershus som gikk inn til seier i stafetten for 15- og 16-åringene.

Det er lagt ut noen bilder fra søndagens konkurranser i vårt fotoalbum. Der ser dere blant annet seierspallene fra stafettene i Hovedlandsrennet. Det ble ikke tatt bilder av hver enkelt utøver søndag, men vi håper bildene fra fredag/lørdag viser noe av den fenomenale innsatsen alle skiskytterne har lagt ned i Knyken i løpet av helga.

Resultater ser dere på resultatsiden. Der ser sere også hvordan det gikk med de 30 utøverne som gikk fellesstart på Hovedlandsrennets siste dag.

Stafett HL 230214 035
Oppland 1 og lørdagens sprintvinner i 15-årsklassen Marit Øygard gikk hardt ut på stafetten for Jenter 15-16 år. Utover i stafetten kom Oslo og Akershus 1 og Buskerud 1 sterkt. På siste etappe stod kampen om seieren mellom de to sistnevnte lagene. Marte Konstanse Haugen og Kristiane Holm gikk begge veldig gode etapper. Det var til slutt lørdagens den suverene sprintvinneren i 16-årsklassen Kristiane Holm fra Simostranda og Buskerud som kunne strekke hendene i været som stafettvinner i Hovedlandsrennet.

Stafett HL 230214 063
Buskerud 1 steg øverst på pallen i Knyken foran Oslo og Akershus og Buskerud 2.

Stafett HL 230214 045
Stafetten for Gutter 15 år ble en veldig god opplevelse for guttene fra Buskerud. Buskerud sitt førstelag ledet gjennom hele stafetten. Halvor Taalesen Tjøntveit, Kristoffer Sørnes og Sigurd Trømborg kunne hive seg over ankermann Filip Fjeld Andersen etter målgang. Andersen har vist voldsom fart i sporet gjennom hele helga, og på stafetten satt skytinga også. Buskerud 1 vant foran Oslo og Akershus 2 og Hedmark 1.

Stafett HL 230214 067
Her har glade medaljevinnere fått sine premier etter stafetten for Gutter 15 år.

Stafett HL 230214 071
Oslo og Akershus sitt førstelag i Gutter 15-16 år hadde også en fantastisk dag under stafetten i Knyken søndag. De stilte med et lag der alle har tatt medaljer i Hovedlandsrenn, og utover i stafetten var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå. Øyvind Aalling Lio, Håkon Rybråten, Øyvind Haugan og Fredrich Bucher-Johannessen gikk inn til klar seier foran Nord-Østerdal 1  og Buskerud 1.

fellesstart
Hovedlandsrennet skal være en god opplevelse for alle uansett hvor man ender på resultatlista. Likevel gjør utøverne sitt beste for å komme seg så fort som mulig over mållinja. Her ser dere søndagens eneste målfoto. Målfotoet er fra fellesstarten hvor vi ser den tette duellen i 15-årsklassen mellom Øystein Jordal fra Odda og Anders Haugskott fra Skaun.

Stafett HL 230214 001
Hovedlandsrennet er gjennomført med en treninsdag og tre konkurransedager i Knyken skisenter. Det har vært innholdsrike dager med flott vær og gode forhold, tross lite snø i Orkdal og Midt-Norge. Fra tidlig morgen til sen ettermiddag har det vært aktivitet i Knyken. Kvart på åtte søndag morgen var mange kretser i gang med forberedelsene til stafettene.

Stafett HL 230214 026
Fredagens normal og lørdagens sprint ble gjennomført under flotte forhold med sol og lite vind. Søndag var det mer overskyet og innimellom litt trekk på standplass, men likevel må vi si at det har vært jevne forhold for alle utøvere under årets Hovedlandsrenn.

Stafett HL 230214 046
Dette bildet kan oppsummere den positive idrettsgleden som har preget Hovedlandsrennet i skiskyting. Guttene på Buskerud 1 sitt 15-årslag i stafetten gir hverandre en skikkelig klem etter en fantastisk prestasjon i langrennsløypene og på standplassen i Knyken skisenter.

Orkdal Idrettslag takker utøvere, lagledere, kretser og publikum for oppslutningen om årets Hovedlandsrenn i skiskyting! Vi håper alle har hatt en hyggelig helg i Knyken:)

Velkommen tilbake til Orkdal og Knyken skisenter! Til høsten arrangerer vi Knykenlekene, et arrangement på sommerføre med konkurranser for ungdom i skiskyting, langrenn, hopp og kombinert.

Relaterte saker:

22.02.2014
Bankett med middag, underholdning og premieutdeling
Lørdag kveld var det bankett i Orklahallen med hele 700...

Les mer…

22.02.2014
Flotte prestasjoner på sprinten under Hovedlandsrennet
Lørdagen bød på nok en fin dag i Knyken med...

Les mer…

21.02.2014
Normaldistanse på første konkurransedag av HL 2014
Konkurransene under Hovedlandsrennet i skiskyting startet fredag med normaldistanse for...

Les mer…

21.02.2014
Dugnadsånden er god i skiskytterfamilien - ny steindugnad lørdag
Foran Hovedlandsrennet i Knyken er det jobbet knallhardt for å...

Les mer…

20.02.2014
Ordføreren åpnet Hovedlandsrennet i skiskyting
Flere hunder mennesker møtte opp på åpningen av Hovedlandsrennet i...

Les mer…

20.02.2014
Referat lagledermøte torsdag 20. februar
Klokka 16.00 torsdag 20.

Les mer…

20.02.2014
Fantastisk ramme rundt treningsdagen
Torsdag var det treningsdag foran fredagens normaldistanse under Hovedlandsrennet i skiskyting.

Les mer…

18.02.2014
Lister for Hovedlandsrennet
Fredag starter Hovedlandsrennet for landets skiskyttere i alderen 15-16 år...

Les mer…

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere