Avdelinger > SKI > SKISKYTING > Vegard seiret i Sokna

Vegard seiret i Sokna

07.04.2013

Den første helga i april var årets siste skiskytterhelg på snø for OIL sine mange skiskyttere. I Hauka arrangerte Sokna IL det 20. Magnar Solberg rennet i normaldistanse lørdag. Søndag var det finale i Trønder-Cupen. Finalen var også KM fellesstart.

Her står Victoria Forren på startstreken foran søndagens Trønder Cup-finale. Victoria lyktes ikke helt i sesongens siste renn men det var andre OIL`ere som hadde en god dag. Vegard Selvnes avsluttet en fantastisk sesong med seier i Menn 17 år. Martin Lund ble nr 2 i Gutter 16 år etter sekundstrid med Ole Kristian Haugen fra Trondhjems. Erlend W Staveli ble nr 17 i klassen. I Gutter 13 ble Håvard Mo nr 6, Marius Bysting nr 18 og Emil Ø Haugen nr 21. I Gutter 14 ble Ole Martin Uthus nr 8 og Martin Snildal Nygård nr 13. Emma Staveli gikk inn til 4. plass i Jenter 15 år. Øystein Solligård ble nr 2 i Menn 20-21 år bak Chris Endre Haugen fra Trondhjems. Av OILs nybegynnere stilte Halvard Asbøll, Emil Kastås Asbøll, Olve Tungen, Christina Forren og Siri Mo.

Lørdag gikk Magnar Solberg-rennet på Hauka. Siri Mo gikk et godt løp i nybegynnerklassen for jentene. Ole Martin Uthus og Martin Snildal Nygård hadde også en god dag og gikk inn til 3. og 4. plass i Gutter 14 år. Håvard Mo ble nr 6 i Gutter 13 år mens Marius Bysting ble nr 14.

Resultatene ser dere på Sokna skiskyting sine sider.