Avdelinger > SKI > SKISKYTING > Unge OIL-skiskyttere helt i (Lia)toppen

Unge OIL-skiskyttere helt i (Lia)toppen

07.04.2014

Helgas skiskytterfestival på Liatoppen bød på mange flotte prestasjoner av OIL sine skiskyttere. Lørdag vant Arnt Johan Tungen 12-årsklassen for guttene. Iver Slupphaug fulgte opp med en 6. plass. Dette er utrolig sterke resultater med 84 løpere på start i klassen.

Liatoppen 2014 06
I 11-årsklassen gikk Thomas Venn Fagerli inn til en 4. plass. Ørjan Nergaard ble nr 8 mens Emil Kastås Asbøll ble nr 38. Dette er imponerende i en klasse med 86 startende.

Liatoppen 2014 07
Amanda Lynum gikk inn til en 12.plass i lørdagens konkurranse i 12-årsklassen for jenter. Maria Landrø Monsen endte helt oppe på en 5. plass.

Liatoppen 2014 03
Søndag tok Maria Landrø Monsen steget opp på pallen med sin flotte 3. plass. Da ble Amanda Lynum nr 15. På bildet står de sammen med Hermine Gaupset Rogogjerd fra Rennebu, som de gikk på lag med i fredagens stafett.
Arnt Johan Tungen fulgte opp seieren lørdag med en tredjeplass søndag. Iver Slupphaug avanserte en plass og endte som femtemann.

Maria pallen Liatoppen
Her står Maria Landrø Monsen på pallen under Liatoppen skiskytterfestival.

Liatoppen 2014 08
Ørjan Nergård ble nr 15 søndag.

Liatoppen 2014 09
Emil Kastås Asbøll fikk en fin 20. plass mens Thomas Venn Fagerli ble nr 24.

Liatoppen 2014 11
Et stort pluss med oppholdet på Liatoppen er selvfølgelig møtet med flere av de norske Wolrd Cup - utøverne.