Avdelinger > SKI > SKISKYTING > Orkdalsløpere på Lerøy Sommercup 2021

Orkdalsløpere på Lerøy Sommercup 2021

07.09.2021

Helga 13-15 august og helga 3-5 september har vi hatt løpere i aksjon på Lerøy Sommercup 2021. Runde 1 i Steinkjer og runde 2 på Østre Toten.

Pga. Covid gikk konkurransesesongen på nasjonalt nivå fløyten for de aller fleste. Som en erstatning for dette, og et alternativt konkurranseformat, opprettet NSSF Lerøy Sommercup som inneholder i alt  3 konkurransehelger. Den siste er 17-19 september på Lillehammer med Vingrom IL som arrangør.

Kan være et bilde av 2 personer og folk som står

På Steinkjer ble Olve Tungen i M18 den store Orkdalsløperen med pallplass begge dager! Det ble tredjeplass på lørdagens sprint, og seier på søndagens korte normalprogram! Vi gratulerer. Forøvrig også flere gode prestasjoner av OILERNE. For resultater se:     Steinkjer lørdag     Steinkjer søndag

Forrige helg hadde Olve og søster Helga tatt turen til Karidalen på Østre Toten for å delta på andre runde av cupen.  På lørdagens sprint presterte Helga i K17 godt med 9 treff og en flott 6. plass. Sprint stod også på programmet på søndag. Her gjorde Olve det best i familien med en god prestasjon, 8 treff på standplass resulterte i en 9. plass i klassen. Resultater:     Karidalen lørdag     Karidalen søndag

Dette gjør at både Olve og Helga ligger godt an sammenlagt før de siste konkurransene på Lillehammer 17-19 september. Da er det også NM rulleskiskyting. Resultater sammenlagt