Avdelinger > SKI > SKISKYTING > OIL-skiskyttere med nye sterke løp

OIL-skiskyttere med nye sterke løp

07.02.2015

Lørdag var det sprint under DNB Cup 5/Statkraft Junior Cup 4 på Østre Toten. OIL-skiskytterne gjorde nye gode løp i Karidalen.
Vegard Selvnes ble nr 6 i Menn 19 år. Vegard skjøt en bom både på liggende og stående. Han ble minuttet bak vinner Harald Birkeland Larsen, som skjøt feilfritt. Opp til pallen var det bare 13 sekunder.
Øystein Solligård gikk en ny god konkurranse i Menn senior. Øystein skjøt som Vegard Selvnes en bom på hver skyting. Kombinert med god fart i sporet ga det en 7. plass totalt i seniorklassen. Erling Aalvik fra Kvam tok en ny seier.
Sturla Holm Lægreid fra Bærum imponerte under Norgescupen i Knyken først på januar. Lørdag vant han 18-årsklassen på Østre Toten. Erlend Wormdal Staveli ble nr 47(1-2), mens Martin Lund endte på 48. plass(3-4).
Kvinner 17 år var sist ut på lørdagens sprint. Emma Staveli fikk en tung start med tre bom på første skyting. Det ble en bom på den stående skytingen, og Emma ble nr 15 totalt. Randi Sollid Nordvang fra Vingelen vant etter å ha vist imponerende fart i langrennsløypa.