Avdelinger > SKI > SKISKYTING > Jaktstart under NC på Sjusjøen

Jaktstart under NC på Sjusjøen

05.01.2013

Orkdal IL sine skiskytterjuniorer var denne første januarhelga i 2013 på Sjusjøen for å delta på Norgescup. Lørdag arrangerte MjøsSki sprint under Statkraft Junior Cup. Søndag var det jaktstart.

Ola Staveli fikk det beste resultatet av våre utøvere lørdag med sin 9. plass i klasse Menn 18 år. Med to bom på på liggende var Ola drøye to minutter bak vinneren Lars Gunnar Skjevdal fra Røros. Skjevdal vant foran Ole Andreas Flotten fra Oppdal som vi husker gikk til topps under Nyttårssprinten i Knyken i romjula.
I Menn 20-21 år ble Eirik Selvnes nr 10(0-2), Øystein Solligård nr 21(2-1) og Håkon Selvnes nr 25(0-3). Vinner ble Håvard Gutubø Bogetveit fra Førde. Knykenvinner Øystein Ulekleiv fra Dombås kom på plassen foran Eirik Selvnes.
I Menn 17 år ble Vegard Selvnes nr 23 etter fire bom på sin stående skyting. Even Nordbø fra Fyresdal vant klassen.

Søndag var det jaktstart på Sjusjøen. Ola Staveli ble nr 14(0-1-2-3) ca fire minutter bak Isak Flo Bødal fra Stårheim IL. Eirik Selvnes mistet fire plasseringer fra lørdag og endte på 14. plass(3-0-1-2). Håkon Selvnes ble nr 25(0-0-3-3) mens Øystein Solligård ble nr 29(3-2-2-4). Håvard Gutubø Bogetveit fra Førde gjorde som lørdag og vant klassen klart.
Vegard Selvnes forsvarte sin plassering i Menn 17 og ble nr 23 også søndag med skyteresultatene 2-2-1-2. Brage Malm Monstad fra Lier vant.

Andreas Kvam fra Meldal og Kristin Våga Fløttum fra Skaun tok hver sin 2. plass under søndagens jaktstart. Det er artig at lokale skiskyttere gjør det godt på dette nivået:)

Les mer om Norgescupen via arrangørklubben MjøsSki sine nettsider.

Neste helg skal det være KM-stafett for skiskytterne i Knyken. Vi får håpe på snøbyger over Orkdalen uka som kommer.

Under ser dere et bilde av Vegard Selvnes fra Gjensidige Orkla Nyttårssprinten i Knyken 30. desember.