Avdelinger > SKI > SKISKYTING > 7. og 10. plass på NM fellesstart

7. og 10. plass på NM fellesstart

15.02.2013

Fem skiskytterjuniorer fra Orkdal Idrettslag er på Steinkjer for å delta i Statkraft Junior Cup i skiskyting. Fredag var det sprint som endte med to sterke 6. plasser for Ola Staveli og Øystein Solligård. Lørdag var det fellesstarter hvor Øystein og Ola også fikk de beste resultatene av våre utøvere. Øystein ble først gitt tillegg i tid og plasert lenger ned på resultatlista, men det viste seg at arrangøren hadde tastet feil på første skyting.

NC_Steinkjer_150213_01.JPG

Øystein Solligård leverte en sterk sprint på Steinkjer fredag. Med kun en bom på liggende skyting endte Øystein på 6. plass i Menn 20-21 år, knappe minuttet bak vinner Håkon Svaland fra Birkenes IL. Jarle M Gjørven og Håvard G Bogetveit tok de to andre plassene på pallen.
Ola Staveli gikk også et veldig godt løp og ble nr 6 i klassen Menn 18 år. Ola skjøt en bom på stående og fikk samme skyteresultat som de tre første på lista i klassen. Ole Andreas Flotten fra Oppdal viste nok en gang veldig god fart i sporet og vant Norgescupsprinten foran Anders S Juveli og Sondre Bollum.

NC_Steinkjer_150213_02.JPG

Her ser dere Øystein Solligård og Håkon Selvnes på Steinkjer. Håkon fikk en 27. plass fredag etter tre bom på sin sprint. Litt for mange bom ble det også på Vegard Selvnes som går i Menn 17 år. Vegard fikk to bom på hver skyting og endte på 22. plass. Espen L Staveli ble nr 69 i Menn 17 etter totalt fem bom på standplass.

Lørdag var det fellestarter. Fellesstartene var også NM-øvelser. Ola Staveli gikk et nytt godt løp da han ble nr 10 i Menn 18 år. Ola hadde en bom på hver skyting og endte 1.40 bak vinner Ole Andreas Flotten. Vegard Selvnes fikk en 15. plass lørdag etter sju bom på sine fire skytinger. Vegard var to og et halvt minutt bak vinner Eirik Ishol Skogan fra Steinkjer. Espen L Staveli ble nr 69 på fellesstarten.

I Menn 20-21 år fortsatte Øystein Solligård den gode trenden fra sprinten og gikk inn til en flott 7. plass på fellesstarten. Øystein viser med det stabilt god form.

Eirik Selvnes ble nr 29 på fellesstarten med skyteresultat 1-1-2-2.

Håkon Selvnes fikk en 36. plass etter ujevn skyting(2-0-4-2). Håvard G Bogetveit vant klassen Menn 20-21 år etter en tett duell med fredagens sprintvinner Håkon Svaland.

Søndag blir en ny spennende skiskytterdag med Mix-stafetter på Steinkjer.

Følg våre skiskyttere i Statkraft junior Cup på arrangørens livesider.