07.11.2022

I helga var flere Orkdalslag på parketten!

Først ut var J12 som møtte Rindal i Orklahallen, kampreferat fra trenerteamet kan du lese her:

''Det ble et tremåls-tap for Orkdal J12 da de tok imot Rindal i Orklahallen denne lørdags ettermiddagen.
Orkdalsjentene vartet opp med mye fint spill i angrep og de kom seg til mange 100% sjanser ila kampen. Det ble litt for dårlig uttelling på mange av disse, noe som resulterte i at vi scoret kun 11 mål. Jentene må jobbe med å ta seg litt bedre tid når de er «alene» med målvakt. Men de målene som vi faktisk setter er et fryd for øye. Jentene dundret inn langskudd, hadde noen fine finter og gjennombrudd, samt opprullinger. Så mye var også veldig bra! I forsvar står jentene godt mot et fintesterkt og skuddvillig Rindalslag. Og helt bakerst har vi ei målvakt som varter opp med flere redninger på 100% sjanser. Selv om vi slipper inn 14 mål så er vi i trenerteamet godt fornøyde med jentenes innsats og da spesielt i forsvar/mål. Vi vil også få takke Silja fra J11, som gjorde en flott figur som hospitant for oss. Ei uredd frøken som tar utfordringer på strak arm! Kampen endte 11-14. Nå skal vi trene godt frem mot neste kamp som blir et lokaloppgjør mot Orkanger, 20. november. Vi gleder oss! Hilsen trenerteamet.''

310276809 368913522081942 848696410915091905 n
Kvinner Senior møtte NTNUI 3 rett etterpå - dette sier trenerteamet om kampen:

''Til tross for et klart tap mot NTNUI 3, så er det mye positivt å ta med seg videre. Forsvaret vårt er til tider veldig bra, og målvaktene våre er solide! Vi har mye bra angrepsspill som fører til mange gode avslutningsmuligheter. Dessverre så bommer vi på altfor mange av disse. Dette, samt for mange tekniske feil som fører til enkle mål for motstanderne, gjør at resultatet blir som det blir. Selv om vi taper så har jentene innsats, humør og spilleglede! Alle bidrar, og det skal vi fortsette med.''

314437216 514323310598547 1220738929402047292 n
Søndag var det ny kamp for Kvinner/Senior - de tok turen til Brekstad og møtte Ørlandet:

''Etter analyse av gårsdagen kamp var konklusjonen at vi spiller oss til mange sjanser, men må forbedre oss i avslutningsøyeblikket. Dette tok vi med oss inn i kampen mot Ørland, og leverte en 1. omgang av klasse! Der flere fant skuddarmen og satte ballen i mål! Det var noen rørende øyeblikk da vi gikk opp i tomålsledelse og ledet 13-14 til pause. I 2. omgang klarte vi ikke holde forsvaret like godt som i 1. omgangen. Så Ørlandet fikk overtaket, selv om vi fortsatte å skåre mål. Vi sitter igjen med en god følelse og glad for at det har løsnet mer på målfronten. Gleder oss til fortsettelsen!''