Avdelinger > FRISBEE > OIL Frisbee - ny avdeling i Orkdal Idrettslag

OIL Frisbee - ny avdeling i Orkdal Idrettslag

13.10.2023

Under Orkdal ILs årsmøte våren 2023 ble det gjort vedtak om å støtte etablering av OIL Frisbee som ny avdeling i Orkdal Idrettslag. I 2022 fikk OIL på plass en 18 hulls frisbeegolfbane i Knyken skisenter. Frisbeegolfbanen blir stadig mer brukt av folk som besøker Knyken skisenter. 

Frisbeegolf Knyken 01
Kristian Almli er en av initiativtakerne til frisbeegolfbanen i Knyken. Banen skal være et lavterskeltilbud for alle som besøker anlegget vårt. Det eneste man trenger å skaffe selv er en frisbee. For mer erfarne spillere av frisbeegolf er det vanlig å ha tre typer; longe-range, mid-range og putter. Frisbeegolfbanen ligger i all hovedsak i skogsterreng. Det har foreløpig ikke kommet opp gode kart for banen, men det er noe skilting og etablerte stier mellom de ulike kurvene. 


Frisbeegolf har blitt nok et fint tilskudd til aktiviteten i Knyken på sommeren. Det er gratis å spille, men støtt gjerne OIL frisbee og arbeidet med å videreutvikle frisbeegolftilbudet i Knyken gjennom å være medlem i idrettslaget. Informasjon om medlemskap og innmelding ser du her. Et medlemskap i Orkdal IL koster 200 kr pr år for voksen, og 100 kr pr år for barn opp til 16 år. Et høyt medlemstall er positivt for alle lag og foreninger. Takk til alle som er medlemmer i idrettslaget vårt!

Kontaktperson for OIL Frisbee: Kristian Holhjem Almli. Telefon: 414 03 067

Velkommen til frisbeegolf i Knyken skisenter!

Relaterte saker:

01.05.2024
OIL frisbee gjør en stor jobb med banen
OIL frisbee er etablert som en egen avdeling i Orkdal Idrettslag.

Les mer…

28.04.2024
Ivrige frisbeegolfere har startet sesongen
En snøfattig vinter i Trøndelag gjør overgangen fra vinter til...

Les mer…

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere