Avdelinger > FOTBALL > Tre poeng til Orkla

Tre poeng til Orkla

18.08.2013

Orkla Fotballklubb ville slå tilbake mot NTNUI søndag etter forrige helgs tap på Løkken. Kampen mot Trondheimsstudentene ble målmessig jevn og endte med ettmålsseier til Orkla.
Orkla stilte nok et gang med et nytt forsvar mot NTNUI. Med Kim Kielland ute med skade måtte Nils Arne Eggen og Orkla finne en ny mann på høyrebacken. Valget falt på spissjunior Joachim Elshaug. Midtstopperkonstellasjonen bestod av Erik Helgetun og Gøran Aakerholm mens Knut Kåre Brøndbo spilte på sin vante plass på venstresida. På midtbanen hadde Are Groven den sentrale rollen denne gangen mens Arnstein Buøy og kaptein Steinar Gjersvoll spilte indreløpere. På topp stilte Orkla med Emil Lynum, Roy Bolme og Erlend Løkken.
Orkla startet kampen veldig godt og skapte flere sjanser de første ti minuttene. Det spillemessige overtaket ga ikke resultat og kampen jevnet seg noe ut. Etter 26 minutter scoret Are Groven etter en dødball. Etter scoringen kom NTNUI mer med og studentene utlignet ti minutter før pause.
Andre omgang startet som den første med overtak til Orkla. Arnstein Buøy ga laget 2-1 med et flott skudd fra distanse. Are Groven utnyttet så en feil i NTNUI-forsvaret og økte til 3-1. Etter Are Grovens andre scoring ble det igjen roligere på Orkdalsbanken stadion. NTNUI gjorde kampen spennende mot slutten da de reduserte til 3-2 i det 85. minutt. Det ble ikke flere mål og dermed kunne Orkla gå av banen med tre nye poeng.
Orkla NTNUI 180813 005

Midtbanen fungerte godt i kampen mot NTNUI. Are Groven spilte trygt i den sentrale rollen og duoen Gjersvoll/Buøy viste kreativitet og offensiv løpskraft. I tillegg stod midtbanespillerne bak alle målene.

Neste kamp for Orkla er borte mot Byåsen 2 søndag 25. august. Laget satser nok på å få til en god bortekamp i Trondheim.

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon ser dere her.