Avdelinger > FOTBALL > Seier mot Byåsen

Seier mot Byåsen

14.06.2010

Tirsdag 8. juni fikk Orkdals J16 besøk av topplaget i sin avdeling, Byåsen.
Etter 5 seire av 5 mulige og målforskjellen 36-6, var det nok en gjeng seiersikre Byåsenjenter som stilte til dyst på Fannremsmoen denne kvelden.

Jentene våre kom godt i gang, og vi hadde overtaket de første 10 minuttene. Deretter tok Byåsen over, de jobbet bedre kollektivt enn oss og kunne gå til pause med en fortjent ledelse 1-0.

Etter pause snudde kampbildet totalt. Det ble jobbet knallhardt i alle lagdeler av Orkdalsjentene, og de greide derfor å sette Byåsen under press store deler av omgangen. Dette resulterte i to flotte scoringer, og da dommeren blåste av kampen, kunne en gjeng slitne, men glade jenter slippe jubelen løs etter en velfortjent LAGSEIER 2-1.

Med en gjenstående kamp av vårsesongen, ser jentene nå ut til å styre inn mot en meget respektabel andreplass i avdelingen.