Avdelinger > FOTBALL > Ny trepoenger til Orkla

Ny trepoenger til Orkla

09.09.2013

Orkla dro til Lerkendal kunstgress mandag for å spille mot Rosenborg 3. Laget har hatt spillemessig framgang de siste kampene og det gode spillet har resultert i flere seire, blant annet 5-0 hjemme mot Ranheim 2 forrige uke.
Felles for mange av Orkla sine kamper denne sesongen har vært gode førsteomganger. Mot Rosenborgs unge talenter på tredjelaget ble det en ny flott start for Nils Arne Eggen og guttene. Roy Bolme fortsetter med det han kan best og i kampens 16. minutt ga han Orkla 1-0 etter et flott forarbeid av Erlend Løkken. Løkken økte selv til 2-0 i det 40. spilleminuttet før Arnstein Buøy la på til 3-0 rett før pause.
2. omgang fortsatte i samme spor på Lerkendal kunstgress. Steinar Gjersvoll scoret i det 55. minutt etter forarbeid av Hassan Halane. Roy Bolme satte inn sitt andre for kvelden etter drøye timen mens Arnstein Buøy scoret sitt andre i det 85. minutt.6-0 ble også sluttresultatet etter en solid bortekamp av Orkla.

De som ikke er med på reise med Orkla FK sitt herrelag kan følge OrklaFK Live på Twitter.

Med seier i Trondheim har Orkla fortsatt heng på topp fire i divisjonen. Allerede til helgen møtes Verdal og Stjørdals-Blink. Orkla skal selv ut i en vanskelig hjemmekamp mot nabo KIL/Hemne. Tiller er favoritter hjemme mot Meldal.

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon ser dere her.

PS! Rosenborg 3-Orkla ble blåst av omtrent samtidig som valglokalene stengte rundt omkring i Norge. Bildet under er tatt av Jorodd Asphjell som nok var vel så fornøyd med kampen på Lerkendal som med valgdagsmålingene:) Jorodd dro rett fra kamp til valgvake, vel vitende om at plassen hans på Sør-Trønderbenken nok er tryggere enn partiets plass i regjeringskontorene.

På Lerkendal-benken var det nok kjempestemning hele kvelden:)