Avdelinger > FOTBALL > Full pott for Nils Arnes gutter

Full pott for Nils Arnes gutter

22.05.2013

Rosenborgs unge 3. lag var motstander for Orkla på Orkdalsbanken stadion onsdag. En fantastisk start på sesongen gjorde Orkla-laget til store favoritter og Nils Arnes gutter innfridde med sin sjuende strake seier i 3. divisjon.

Orkla gikk rett i angrep mot Rosenborg 3 og som i forrige hjemmekamp ga det tidlig uttelling. Høyt tempo i angrepsspillet er blitt en gjenganger for Orkla denne våren. I tillegg har laget fått mye bedre orden på forsvarsspillet. 13 minutter ut i kampen stod det 3-0 etter scoringer av Erlend Løkken og to ganger Arnstein Buøy. Kampen roet seg litt før Orkla puttet to scoringer til før pause. Erik Bjørkli Helgetun la på til 4-0 før Erlend Løkken satte inn sitt andre for kvelden. I andre omgang fikk Rosenborg redusere til 5-1 før Erik Bjørkli Helgetun, Torodd Asphjell og Emil Lynum økte ledelsen til hele 8-1 som også ble sluttresultatet.

Sju strake seire og 21 poeng gir selvfølgelig tabelltopp for Orkla Fotballklubb. Nå venter en rekke utfordrende kamper for Orklas herrelag. Rekken starter med bortekamp mot KIL/Hemne lørdag 25. mai. Det blir helt sikkert en tøff og jevn kamp mot et KIL/Hemne som har slitt mot gode motstandere i de siste kampene. Vi oppfordrer flest mulig orkdalinger til å ta turen over Hemnekjølen på lørdag!

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon ser dere her.

PS! Over 400 tilskuere tilstede i et forferdelig vårvær på Orkdalsbanken stadion er imponerende. De aller fleste gikk nok veldig godt fornøyd heim. Fornøyd var nok også bestyreren på Prix Fannrem som dro i land måltipset etter å ha truffet på resultatet 8-1! Prix-sjefen er en av mange som har god tro på det som Orkla Fotballklubb presterer for tida:)