Avdelinger > FOTBALL > Endte på sjetteplass

Endte på sjetteplass

20.10.2013

Sesongen er over for Orklas fotballherrer i tredjedivisjon. Siste kamp på hjemmebane endte med 3-4 mot Steinkjer. Orkla har hatt som sin store styrke denne sesongen å gå rett i angrep mot motstanderne på Orkdalsbanken stadion. Mot Steinkjer gikk det definitivt ikke slik, for etter en halv omgang hadde nordtrønderne scoret tre ganger. Orkla fikk nytt håp rett før pause da Roy Bolme reduserte til 1-3.
Andre omgang startet med ny Steinkjer-scoring. Til tross for to reduseringer ved Emil Lynum og Arnstein Buøy på straffe endte kampen med borteseier. Emil Lynum spilte en ny god høstkamp for Orkla og var involvert i alle lagets tre scoringer.
Slutten på høstsesongen ble lik slutten på vårsesongen for Nils Arne Eggen og Orkla. Laget har gjennom hele sesongen imponert veldig mot de svakere lagene i divisjonen, men mot topplagene har Orkla kommet til kort. Likevel er 44 poeng og 6. plass en god plassering for det unge mannskapet. Tiller rykket opp til 2. divisjon etter seier mot Buvik i siste serierunde.

Alt ligger til rette for at Orklas herrelag skal utvikle seg videre og bli et enda bedre fotballag til sesongstarten i 2014.

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon 2013 ser dere her.