Avdelinger > FOTBALL > Buvik avgjorde jevn kamp

Buvik avgjorde jevn kamp

23.06.2013

Orkla Fotballklubb tok imot nabo Buvik til tredjedivisjonskamp på Orkdalsbanken stadion søndag. Det ble en jevn kamp der begge lag skapte mange sjanser. Rett før slutt ordnet Pål Riaunet tre poeng for bortelaget.

Orkla startet kampen mot Buvik friskt og skapte flere gode sjanser i innledningen. Utover i første omgang kom Buvik sterkt. Utfra sjansene som begge lag hadde var det nesten rart at det var målløst til pause. Slik omgangen utviklet seg var nok Buvik nærmest.

Orkla var det førende laget i starten på andre omgang. Her går en dødball i stolpen etter og ha vært innom en Buvikspiller. Utover i omgangen klarte ikke Orkla å holde det samme trykket. Det var jevnt i banespill men Buvik skapte de største sjansene. Tre minutter før slutt lyktes Buvik etter et av flere ballmist for hjemmelaget i midtbaneleddet. Ballen ble slått i bakrom på venstrekanten til Pål Riaunet som fikk listet ballen forbi Håkon Næss i Orklamålet. En jevn kamp foran hele 650 tilskuere endte dermed med tre poeng til Buvik. Orkla hadde mye av banespillet og fikk muligens et mål feilaktig annulert for offside. Likevel var det ikke veldig ufortjent at Buvik vant kampen.

Orkla har igjen to bortekamper før laget tar en velfortjent ferie. Den første går i Steinkjer lørdag 29. juni. Kampen går uten Emil Lynum som fikk rødt kort mot slutten av Buvik-kampen. Emil fikk først et gult kort for protester etter at Orkla feilaktig ble fradømt en corner. Like etter kom det andre gule kortet da han dyttet en Buvik-spiller etter selv og ha fått frispark. Orkla fikk også et par andre unødvendige gule kort i løpet av kampen. Det unge Orkla-laget har kommet poengmessig dårlig ut av kampene mot de andre topplagene i divisjonen. Vi satser på at det snur mot Steinkjer!

Seks lag er nå for fullt med i toppen av tabellen. Tiller har en luke etter hele 7-1 mot Byåsen 2 søndag. Buvik og Verdal følger tre poeng bak Tiller. KIL/Hemne er nå poenget foran Orkla på en fjerdeplass. Stjørdals-Blink har også heng på teten etter mange gode resultater den siste tida.

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon ser dere her.