Avdelinger > FOTBALL > 600 så Meldal vinne toppoppgjøret

600 så Meldal vinne toppoppgjøret

12.08.2012

Det var en flott ramme rundt søndagens kamp mellom Orkla og Meldal. Det var supert vær, og mange supportere fra begge lag omkranset banen på Orkdalsbanken stadion. Kampen skulle avgjøre hvilket lag som skulle få en luke i toppen av 4. divisjon og Meldal stakk av med alle tre poengene.

Orkla_Meldal_01.JPG

Begge lag stod med 8 seire og 4 uavgjort på sine 12 første kamper. Det ble et jevnt oppgjør med Meldal som det førende laget i 1. omgang. Bortelaget gikk til pause med 1-0 etter et selvmål av Orkla.

Orkla_Meldal_02.JPG

Det var ingen av lagene som skapte mange sjanser. Her har Meldal frispark i god posisjon uten at det blir noen farlighet ut av det.

Orkla_Meldal_03.JPG

Utover i 2. omgang skapte Orkla et visst trykk for å få utligning, og da Aksel Landsem Mjøen gikk til værs og headet inn en corner steg håpet om seier for hjemmelaget.

Orkla_Meldal_04.JPG

Etter utligningen hadde Orkla overtaket en periode uten av det ble mange store sjanser. Det var ikke ufortjent at storscorer Roy Bolme avgjorde kampen rett før slutt med scoringen som ga 2-1 og seier til de gule fra Meldal.

1-2 i toppoppgjøret betyr at Meldal nå har tre poengs luke i toppen av 4. divisjonsavdelingen. Vi føler oss trygge på at Orkla kommer til å slå fort tilbake i kampene som kommer. Emil Lynum debuterte for laget med tap, men han vil bli en nyttig spiller for Orkla i kampen om opprykk.

Uansett var det morsomt med toppoppgjør, god stemning og 592 tilskuere på Orkdalsbanken stadion:)