Avdelinger > FOTBALL > N.A.E. CUP > Mye god fotball under Nils Arne Eggen cup 2018

Mye god fotball under Nils Arne Eggen cup 2018

04.03.2018

Nils Arne Eggen Cup 2018 ble arrangert i Orklahallen denne helga. Cupen startet med innledende kamper for noen aldersklasser fredag kveld. Gjennom hele lørdagen var det gruppespillkamper, og i løpet av søndagen ble de siste gruppespillene samt sluttspill gjennomført.

Resultater fra Nils Arne Eggen Cup 2018 ser du her.

IMG 2496
I år det det 20-årsjubileum for Nils Arne Eggen Cup. Cupen er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb. Det er gledelig å se at innendørscupen er så godt som fulltegnet med lag i aldersklassene 11-17 år.

IMG 2483
143 lag deltar i årets Nils Arne Eggen Cup. De som har reist lengst er utvilsom ungdommene fra Svalbard FK. Svalbard FK har kommet til Orkdal med fire lag, to jentelag og to guttelag. På bildet er Svalbard Jenter 15 i gang med sin første kamp mot Orkla FK. Lagene og lagledere bor på Orkanger barneskole under cupen.

svalbard eggen cup 2018
I arrangørklubbene er vi glade og imponerte over at Svalbard FK har lyst til å delta på Nils Arne Eggen Cup! Dette bildet fra Avisa Sør-Trøndelag viser en glad gjeng fra Svalbard som var godt fornøyd med oppholdet i Orkdal.

Tiller Frei G13
For klassene 11 og 12 år gjennomføres cupen med et gruppespill. Fra 13 år er det sluttspill. På bildet er et av lagene fra Tiller  13-årsklassen i angrep mot Frei FK.

IMG 2567
Søndagens sluttspill inneholdt mange spennende kamper, der avgjørelser skjedde i siste sekund, på golden goal eller på straffer. Blant de mange straffesparkkonkurransene var oppgjøret mellom Utleira og Ørland i G14.

IMG 2561
Orkla og Gimse spilte en tett kamp da Jenter 14-klassen skulle avgjøres. Orkla gikk tidlig opp i 3-0, men jentene fra Gauldal kom tilbake i kampen. På bildet utligner de til 3-3. De røde fra Gimse kunne til slutt feire seier i Nils Arne Eggen Cup etter avgjørelse på straffer.

Gimse J14
Her mottar glade Gimse-jenter beviset på at de er vinnere av Nils Arne Eggen Cup.

Tiller J17
Tiller stilte med et imponerende antall lag i årets cup. På bildet spiller et av J17-lagene kamp mot Orkla.

IMG 2573
Orkla sitt J15-lag kunne også si seg fornøyde etter helgas fotballcup i Orklahallen. Etter tette og jevne kamper mot Charlottenlund og Flatås i sluttspillet kunne Orkla-jentene juble for seier i Nils Arne Eggen Cup. Finalen mot et av lagene fra Flatås ble avgjort på golden goal.

Nils Arne Eggen Cup 2018 ble avsluttet søndag kveld med finaler i de eldste årsklassene. Tiller var best i Gutter 16 og vant finalen 3-0 mot Orkla FK. Jenter 17-finalen ble et rent Tiller-oppgjør der Tiller 1 til slutt tok pokalen med hjem til Trondheim.

Resultater fra alle klasser ser dere på resultatsiden.

Orkla Surnadal
Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb takker alle lag, lagledere og publikum for oppslutningen om Nils Arne Eggen Cup 2018. Vi ønsker velkommen tilbake til Orkdal og Orklahallen i 2019!