Avdelinger > FOTBALL > BARNEFOTBALL > Mini 8 tjuvstartet miniputthøsten

Mini 8 tjuvstartet miniputthøsten

09.08.2012

Orkdal 1 i Mini 8 startet torsdag kveld høstsesongen for våre miniputter med kamp på Orkdalsbanken stadion mot Lensvik. Fra neste torsdag ruller miniputtfotballen for fullt og alle lag i aldersgruppen 7-10 år er i gang med andre halvdel av fotballsesongen 2012.

Trimleder Roger Fuglås har peptalk med gutta før kampen mot Lensvik. Roger jobber med å tydeliggjøre roller for gutta slik at de er bevisst om de spiller foran eller bak. Pasningsspill og hurtige avslutninger er også moment som vektlegges i taktikkpraten:)

Per Kristian rydder fint opp foran eget mål i første omgang. Kampen var tett og jevn mellom to ivrige lag.

Dødballer er ikke det viktigste i miniputtfotball men her har Lensvik fått frispark i god posisjon. OIL-gutta stiller ikke opp mur og satser på at Even i målet har god kontroll.

Etter en god førsteomgang er det tid for ny taktikkprat og nye arbeidsoppgaver. Hva Roger sa i pausen vites ikke, men gutta kom ut til andre omgang med tydelige tegn på at det har vært en lang sommerferie for de kommende 3. klassingene:)

Utover i 2. omgang ble det igjen bedring for Orkdal mini 8. En artig kamp mot Lensvik endte med til sammen 23 mål og ble en god start på høstsesongen.

Fra neste uke er det igjen miniputtkvelder på torsdagene. Da er det kamper klokka 18.00 og 19.00. Velkommen til Orkdalsbanken stadion som publikum! Kiosken i Klubbhuset er åpen for de som har lyst på en varm kaffesup mens de ser ungene ha det artig med fotball:)

Orkdals lag i 11- og 12-årsklassen starter også opp igjen neste uke. Se når og hvor de spiller ved å trykke her.