Arrangementer > KNYKENLEKENE > Fine Knykenleker på en våt høstdag

Fine Knykenleker på en våt høstdag

05.09.2015

Første dag av Knykenlekene 2015 ble arrangert lørdag med konkurranser i skiskyting, langrenn, hopp og kombinert.

Resultater ser dere på resultatsiden.

Bilder fra de ulike konkurransene under første dag av Knykenlekene 2015 ser dere i vårt fotoalbum.

Startlister alle grener og oversikt innskytingsskiver for skiskyting søndag ser dere her.

IMG 0469
Ola Fredriksen Orset fra Torvikbukt var blant hopperne i K30 under lørdagens konkurranse i Knyken. Ola stilte også til start i det kombinerte langrennet på ettermiddagen hvor han gikk første i mål i klasse 3 for guttene.

IMG 0467
Mads Joakim Vik(nr 17) fra Byåsen vant hopprennet i K30. Lagkameraten Isak Andreas Langmo(nr 19) tok fjerdeplassen. Johannes Gujord fra Surnadal hoppet seg til andreplass i klassen.

IMG 0471
I Knyken er det 5 plastbakker i størrelsene K10, K20, K30, K50 og K68. Under lørdagens renn ble det konkurrert i flere av bakkene samtidig. Søndag er det nye muligheter med nytt individuelt renn.

IMG 0480
Det var mye god hopping i Knyken lørdag, her i Returabakken K50.

IMG 0495
Skiskytterne gjennomførte sprintdistanse under dag en av Knykelekene. Mari Muan fra Meldal har gjort det til en vane å gå gode konkurranser i Knyken. Lørdag vant hun seniorklassen etter to fulle hus og god fart på rulleskiene.

IMG 4868
Først ut i løypa lørdag var Andreas Skuterud fra Skaun i gutter 12 år. Andreas kom også først i mål og vant sin klasse. På bildet må han en tur inn i strafferunden sammen med Olve Tungen fra Orkdal.

IMG 4884
Aurora Rundtom fra arrangørklubben Orkdal Idrettslag gikk en god sprint. Aurora traff 8 av 10 blinker, og kom i mål noen få sekunder foran Guro Ytterhus fra Rennebu.

IMG 4896
Her går Arnt Johan Tungen fra Orkdal IL over målstreken etter sitt skiskytterrenn. Tungen stilte til start både i skiskyting og langrenn, og det ble to seire på den hurtige gutten i 14-årsklassen.

IMG 5061
På langrennsarenaen ble det flere spennende konkurranser. Lørdagens fristilrenn inngikk som den fjerde konkurransen i årets Midtnorske rulleskicup. På bildet går Anders Sørløkk inn til seier i Menn 19/20 år. Rett bak Sørløkk følger andremann i klassen Jonas Aasbø fra Surnadal og vinner av Menn 18 år Alexander Kolstad fra Byåsen. Kolstads lagkamerat Hans Martin Helgesen fulgte også med feltet inn og tok andreplassen i 18-årsklassen.

IMG 8371
Fellesstart er en artig konkurranseform i langrenn, og på herresiden var det god deltakelse i flere klasser. Daniel Myrmæl Helgestad innfridde som favoritt i seniorklassen. Helgestad gikk hardt ut fra start, og det ble tidlig klart at han skulle vinne det fjerde rennet i Midtnorsk Rulleskicup. Magnus Wiig fra Støren hang bra med flere runder, men avstanden opp til Daniel Myrmæl Helgestad ble til slutt 50 sekunder. Skiskytter Øystein Solligård ble nr 3 i seniorklassen med Øyvind Skaanes og Erik Fagerholt på de neste plassene. Fagerholt beholder ledelsen i sammendraget foran de to siste konkurransene.

IMG 8366
Maren Smulan Sagland fra Vinne vant da Midtnorsk rulleskicup startet i Knyken i juni. Tilbake i Knyken tok Maren(til venstre på bildet) en ny seier i 16-årsklassen. Hun vant foran Elise Nilsen fra Utleira. Tonje Knutzen fra Utleira ble suveren vinner i 15-årsklassen.

Kombinert 050915 03
Siste konkurranse lørdag var det kombinerte langrennet. I minuttene før start var det et kraftig regnvær, men det ga seg heldigvis litt før utøverne gikk ut på sin distanse. På bildet har Emil Ottesen fra Gausdal avgjort den tette duellen med Simen Kvarstad fra Byåsen i gutter klasse 1.

Menn 17 ar Lasse Langorgen
Det er alltid hyggelig med premieutdeling i Knykstuggu. Her får Menn 17 år sine premier, med Lasse Langørgen fra Melhus på topp foran Brynjar Kvernstad fra Kyrksæterøra og Johan Tøndel Hammer fra Børsa.

IMG 4903
Dette bildet av skiskyttervinner Ingelinn Frisk Remman fra Skatval viser litt av forholdene som var i Knyken skisenter under lørdagens konkurranser. Remman trosset regnbygene og gikk inn til seier i jenter 13 år. Øvrige klassevinnere ser dere på resultatsiden. Vi har tro på nye gode konkurranser søndag, og værmeldingen er heldigvis bedre.

Orkdal Idrettslag takker for en fin konkurransedag under Knykenlekene 2015 og ønsker velkommen tilbake til en ny dag med hopp, skiskyting og langrenn!

Følg gjerne Knyken skisenter på Facebook for nyheter og bilder fra vintersportsanlegget.