Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » NORGESCUP 2012

NORGESCUP 2012


11.02.2012

Norgescupsprint i Knyken

Lørdagens DNB Cup/Statkraft Junior Cup ble arrangert i et snøfyllt skianlegg i Knyken. Under første del av arrangementet kom det en del nysnø men utover dagen ble det mindre nedbør. Mange utøvere gikk gode løp og la et godt grunnlag før jaktstarten på søndag.

Les mer…


10.02.2012

Referat lagledermøte

Fredag 10. februar klokka 18.00 var det lagledermøte på Bårdshaug Herregård i forbindelse med DNB Cup/Statkraft Junior Cup. Referatet er arrangørens presentasjon med kommentarer fra møtet.Referat fra lagledermøte finner dere i pdf-format ved å trykke her. Alle ønskes lykke til med helgas konkurranser!

Les mer…


09.02.2012

Livestreaming fra Knyken

Norgescupen i skiskyting sendes direkte på Internett. Følg hele arrangementet i Knyken live. Hør lyden fra arenaen, se fortløpende lister fra mål og meldeposter, samt få tilgang til offisielle resultatlister.Trykk her for å komme til livesenteret!

Les mer…


05.02.2012

Etteranmelding Norgescup innen onsdag

11. og 12. februar arrangeres DNB Cup/Statkraft Junior Cup i Knyken. Det er Norgescup skiskyting for senior og junior. Da fristen gikk ut var 387 utøvere påmeldt til det som er et av de store høydepunktene i Knyken denne vinteren.Påmeldingsfristen gikk ut lørdag klokka 23.59.

Les mer…


07.10.2011

Velkommen til DNB Cup/Statkraft Junior Cup i Knyken!

11. og 12. februar arrangerer Orkdal Idrettslag DNB Cup 5/Statkraft Junior Cup 4 i Knyken. Informasjon om arrangementet finner dere på denne siden.Oppdateringer skjer i fanene dere finner i toppmenyen.Nye Knyken Skisenter ligger i Orkdal kommune, ved Fannrem.Kart over Orkdal finner dere ved å trykke her.Følg arrangementet live ved å...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo