Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP » Hopping i Knyken tirsdager og torsdager

05.03.2021

Hopp K10

Hopping i Knyken tirsdager og torsdager

I Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har det blitt utviklet hoppere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er flere hoppere med bakgrunn i OIL aktive i Trønderhopp. I Knyken har det gjennom mange år vært et aktivt veteranmiljø. Hoppanlegget i Knyken legger godt til rette for at det kan være stor aktivitet for hoppere i alle aldersgrupper. Nå er det tatt initiativ for å få i gang mer aktivitet for barn som ønsker å starte med skihopping. De siste ukene har det vært hopping i alle bakkene i Knyken. Det hoppes hver tirsdag og torsdag fra klokken 15.00 og utover. Kristian Forseth Karlsen, Per Inge Holstad og Olav Jarle Spjøtvoll er blant ressurspersonene i hoppmiljøet. 

Knyken hopping februar 2021
Olav Jarle Spjøtvoll har vært aktiv veteranhopper i Knyken.  Han tok i fjor initiativ til å lete etter hoppinteresserte folk som kan tenke seg å bli med å samarbeide om å få i gang rekrutteringsarbeid for hopp i Knyken. Oppstarten har vært oppløftende, og mange barn, unge og voksne har prøvd seg i hoppanlegget. 

PS! Det har blitt dannet en Facebook-gruppe som heter Skihopping i Knyken. Gjennom å vise interesse for den gruppen kan du få info om hoppaktiviteten i Knyken. 

Bli med og skap et større hoppmiljø i Knyken skisenter!

Lyst til a hoppe

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo