Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP

HOPP


10.07.2021

Trønderhopp arrangerer hoppskole i Knyken

Trønderhopp har gleden av å invitere til hoppskole i Knyken Skisenter! Hoppskolen arrangeres 10.-13. august.Her blir det full rulle i august med hopping i alle bakker, og Trøndelags beste hoppere som trenere. Trønderhopp gleder seg veldig til å se alle i bakken, og håper du kommer!Informasjon om hoppskolen: https://tronderhopp.no/hoppskolen/ 

Les mer…


18.03.2021

Arrangerte klubbrenn i hopp

De siste to vintrene har det blitt jobbet for å skape et rekrutteringsmiljø for hopp i Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. Torsdag var det mye glede og stor stemning da ble ble arrangert klubbrenn i hoppanlegget.Det har de siste årene vært et aktivt veteranmiljø i Knyken, og det har også...

Les mer…


05.03.2021

Hopping i Knyken tirsdager og torsdager

I Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har det blitt utviklet hoppere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er flere hoppere med bakgrunn i OIL aktive i Trønderhopp. I Knyken har det gjennom mange år vært et aktivt veteranmiljø.

Les mer…


07.01.2021

Jentene har startet hoppsesongen

I Knyken har det vært vanskelig å få til skikkelige forhold i hoppanlegget til nå denne vinteren. Nå er vi i gang med snøproduksjon, men det skal en god del til før hele anlegget er klart. Den minste bakken K10 har imidlertid vært hoppklar siden nyttår.

Les mer…


06.12.2020

Ny skihopper i OIL

Vi i Orkdal Idrettslag venter på at det blir forhold for skihopping i Knyken skisenter. I påvente av vinter og snø er det hyggelig at det kommer nye hoppere til idrettslaget vårt. Vi har fått en ny hopper i OIL som heter Alvin Le.

Les mer…


02.11.2020

Espen og Jo på pallen i senior NM laghopp normalbakke

Det er hele 13 år siden sist Sør-Trøndelag var på pallen i NM laghopp for seniorer. I 2007 tok Sør-Trøndelag en 3. plass, laget besto den gang av Roar Ljøkelsøy, Morten Solem, Oddvar Ystgaard og Steffen Sæther.

Les mer…


20.10.2020

Velkommen til dugnad i hoppanlegget

Denne uka kom det første lille snøfallet i Knyken skisenter. Det betyr at det nærmer seg vintersesong. Lørdag 24. oktober kl 09.00 blir det dugnad i hoppanlegget. Bakkene skal klargjøres for vinterhopping.Under dugnaden er hovedoppgaven å sette på snønett som trengs for at snøen skal feste seg i bakkene.

Les mer…


25.06.2020

Fantastiske dager med Trønderhoppskole i Knyken

Denne uka arrangerer Trønderhopp hoppskole i Knyken skisenter. Mange unge hoppinteresserte barn deltar under de fantastiske sommerforholdene som er i Trøndelag for tida. I Knyken har vi et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Fem bakker i størrelse fra K10 til K70 byr på mestring og utfordring for ivrige hopprekrutter.Roar Ljøkelsøy...

Les mer…


06.03.2020

OIL-hopper deltok i Junior-VM

Jo Rømme Mellingsæter deltok forrige uke under Junior-VM i hopp. Verdensmesterskapet ble arrangert i Oberwiesenthal, som er en by og et vintersportssted i Sachsen. Jo Rømme Mellingsæter deltok under torsdagens individuelle renn i VM(foto: Erik Borg). Å få delta i et verdensmesterskap er stort.

Les mer…


20.01.2020

Oppløftende start på hopping i K10

Det ble en oppløftende sesongstart i K-10 i Knyken søndag, til tross for varierende vær og føreforhold. Olav Jarle Spjøtvoll har tatt initiativ til å komme i gang med hopping for barn. 14 hoppende barn + foreldre var i anlegget i tidsrommet kl. 10 - 14.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo