Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Vinterkledd skisenter i mai

10.05.2020

Knyken 100520 03

Vinterkledd skisenter i mai

Vi nærmer oss midten av mai, men foreløpig er det lite som tyder på at sommersesongen snart skal starte i Knyken skisenter. Vi ventet lenge på de ordentlige skiforholdene i vinter, men utover sesongen kom det rikelig med snø.

Knyken 100520 02

 Det har vært en sesong med gode forhold for langrenn i Knyken. Selv om det var begrenset med natursnø tidlig på vinteren, har det vært mange måneder med skiforhold i anlegget. Bildene over viser forskjellen på snømengdene 10. mai i 2020 og 2019.

Knyken 100520 01


Her ser du en sammenligning fra hoppbakkene. I hoppanlegget drøyde det til tidlig februar før det ble gode forhold. I slutten av januar kunne alpinanlegget åpne. Fra 30. januar var det gode forhold i alpinanlegget, og forholdene varte helt fram til og med påske. Nå ble riktignok ikke alpinsesongen så lang, ettersom Korona satte en stopper for alpint rundt 10. mars. 

IMG 7974

Det vil ta tid før sommersesongen er i gang i Knyken skisenter. I hoppanlegget bruker vi å ta av snønett rundt 17. mai, men mye tyder på at dette må skje noe senere i år. Dere som har lyst til å ta fram rulleskiene må nok også smøre dere med tålmodighet denne sommersesongen. 

Vi ser fram mot sommersesongen i Knyken skisenter! Du får et lite bilde av forholdene via våre webkamera.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo