Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over leser du om aktiviteten i Orkdal IL fotball.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


18.07.2021

Orkdalscupen nærmer seg 100 lag

27.- 29. august ønsker Orkdal Idrettslag velkommen til Orkdalscup på Orkla Sparebank stadion. Orkdalscupen er for spillere i alderen 6-12 år. 6 og 7 åringer spiller 3er-fotball, aldersgruppene 8-9 år spiller 5er-fotball og 10-11 åringer spiller 7er-fotball.

Les mer…


27.04.2021

Orkdal IL med kleskolleksjon fra Umbro

Orkdal Idrettslag har avtale med Umbro om kleskolleksjon. Klærne selges via Sport 1 Orkanger. 

Les mer…


16.09.2020

Daglig leder spilte fotball på NRK

 Det nye kunstgresset på Orkla Sparebank stadion er blant de første i sitt slag som er lagt med en mer miljøvennlig profil. I den forbindelse var NRK på besøk denne uka, noe som førte til en reportasje på Dagsrevyen.

Les mer…


02.08.2020

Mange ville se fotball igjen på Orkla Sparebank stadion

I løpet av juli ble det lagt nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion. Situasjonen rundt Koronaviruset har ført til mindre fotballaktivitet enn ønsket denne sommeren. 1. august åpnet regjeringen for barne- og ungdomsfotball, og allerede på den andre dagen i august var det klart for kamp på det nye kunstdekket.

Les mer…


17.07.2020

Kunstgresset ferdiglagt på rekordtid

Nå i juli har Orkdal Idrettslag jobbet med å legge nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion. Entreprenør Sport Surface har hatt ansvar for arbeidet, og Kolbjørn Fuglås har ledet prosjektet på vegne av idrettslaget. Tidligere denne uka var arbeidet fullført, og de første pasningene er allerede sendt avgårde på det...

Les mer…


06.07.2020

Bli med inn i det nye idrettshuset

Siden våren 2019 har Orkdal Idrettslag jobbet med det nye idrettshuset på Orkla Sparebank stadion. Et år senere har idrettslaget kommet langt i forhold til å ferdigstille huset. Idrettshuset inneholder blant annet fire garderober i 1. etasje, og heis opp til 2. etasje. I 2.

Les mer…


06.07.2020

Nå legges det nye kunstgresset

Arbeidet med å legge nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion er godt i gang. Det gamle dekket er tatt av, og nå gjøres det klart for en mer moderne og miljøvennlig form for kunstgress. Det gamle kunstgresset på Orkla Sparebank stadion har gjort jobben gjennom mange år.

Les mer…


24.06.2020

Ny gressmatte på Orkla Sparebank stadion

Neste uke starter arbeidet med å bytte ut kunstgresset på Orkla Sparebank stadion. Kunstgresset som ligger på banen har virkelig gjort jobben gjennom mange år, men nå skal det altså skiftes ut.Orkdal Idrettslag eier og driver Orkla Sparebank stadion. I OIL er det en fotballavdeling for barn i alderen 6-12 år.

Les mer…


11.11.2019

Gi din støtte til byggingen av idrettshuset

Orkdal Idrettslag er godt i gang med byggingen av det nye idrettshuset på ved Orkla Sparebank stadion. Bygget vil inneholde fire garderober, to dommergarderober, kontor, møterom, aktivitetssal, heis og diverse boder. Når idrettshuset blir ferdig vil det være en enorm tilvekst til Orkla Sparebank stadion.

Les mer…


26.10.2019

Veien opp igjen starter nå!

Orklas herrelag i 3. divisjon vant lørdagens avgjørende kamp mot Tiller hjemme på Orkla Sparebank stadion med hele 4-1. Seieren hjalp imidlertid lite, ettersom Raufoss 2 gjorde jobben borte mot Gjøvik-Lyn. Det betyr at Orkla etter flere år i den nasjonale 3. divisjonen må ta turen ned i 4.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo