Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Knyken skisenter følger Koronaråd

23.03.2020

IMG 7745

Knyken skisenter følger Koronaråd

I Knyken skisenter er det mye mindre aktivitet enn det kunne vært på denne årstida. Koronaviruset har snudd opp ned på mulighetene til å ha arrangement og åpent skianlegg. Når situasjonen er som nå, er det beste vi kan gjøre å følge helsemyndighetenes råd. Det betyr at det kjøres skispor i Knyken og Knykmarka, men at det er det eneste som gjøres i anlegget. Det er fortsatt mulig for en familie å ta turen til gapahukene, men det oppfordres ikke til møter med andre. 

I en periode da mange har hjemmekontor og hjemmeskole samtidig som alle organiserte fritidsaktiviteter er avlyst, er det å komme seg ut viktig for den enkeltes helse og livskvalitet. I en ellers begrenset hverdag kan det å komme seg ut på tur bidra til gode opplevelser for den enkelte og sammen med familien som du kan omgås. Ute er det lettere å holde avstand til hverandre og det er mindre risiko for å spre viruset. Helsemyndighetene anbefaler et aktivt liv ute, samtidig som vi holder anbefalt avstand til de vi møter!

IMG 7747
Servicebygget i Knyken er stengt. Det vil si at det ikke er tilgang på toaletter. 

IMG 7744
Turløypa i Knyken er stort sett bra. De første 8 kilometerne byr på bra skiføre.

IMG 7743
På Fossjåren begynner det å tære på snøen, og enkelte steder er det nesten snøfritt. Dersom man følger med så går det ennå fint å ta turen rundt løypa. 

IMG 7741

Ute ved Høydalstjønna er det en trimkasse. Det samme er tilfelle over Sika mot Hiråsen. Vi anbefaler alle om å gå forbi trimkassene nå. Av hensyn til smittefaren trenger vi ikke skrive navn i bøkene. For gode råd på turen, trykk her.

IMG 7746
Vi tar med en ting til i denne artikkelen om Koronaråd. Det har blitt observert folk som aker i den store hoppbakken. Av hensyn til egen sikkerhet skal ikke det skje. Det er forbudt å ake i bakkene. Rett under snøen ligger det snønett. Om noen er uheldig og hekter en fot i snønettet kan man risikere å miste foten. Vi ber om forståelse for dette av hensyn til hver enkelt sin sikkerhet!

Følg ellers med på Orkland kommune sine nettsider for informasjon om viruset.

Bruk fornuft, og legg fortsatt skituren til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK