Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Kjentmannstur på ski

09.04.2016

Sovass 2016 01

Kjentmannstur på ski

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2015 og 2016 er det valgt ut 12 poster rundt om i kommunen. Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser. Sesongen med Kjentmannsmerket starter i mai. Når snøen er borte blir postene sjekket og informasjonspakker lagt ut for salg. En post har imidlertid vært oppnåelig gjennom hele vinteren. Tida etter påske er super for alle som vil ta en skitur til Omnsfjellet.

Sovass 2016 02
I det siste har det vært flere fine dager på Søvasskjølen. Det er fortsatt gode skiforhold i fjellet. Man kan gå opp på Omnsfjellet fra flere sider, både fra Langlidalen ved Våvatnet og fra Høgkjølen. Fra Langlidalen passerer man Steinbruddshytta. En skitur til Omnsfjellet fra den siden er på 5-6 kilometer.

Sovass 2016 05
Fra Høgkjølen kjøres det jevnlig skiløyper i retning "Gryta", et stykke nedenfor Omnsfjellet. Høgkjølen Camping gjør en flott jobb med å lage skiløyper til folket på Søvasskjølen. Man kan også bruke parkeringsplassen ved Bjørkøybekk. Fra Høgkjølen er avstanden til Omnsfjellet 6-7 kilometer.

Sovass 2016 04
Benytt flotte aprildager til å besøke kjentmannsposten 840 meter over havet ved Omnsfjellet. Mer informasjon om Kjentmannsmerket i Orkdal kommer når sesongen er i gang.

Sovass 2016 06 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK