Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Kjentmannsmerket i Orkdal 2019-2020

05.06.2020

Kjentmannsmerket 2019

Kjentmannsmerket i Orkdal 2019-2020

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2019-2020 er det satt ut 12 nye poster rundt om i kommunen. Postene for 2020 er de samme som stod ute i 2019.

Knoken
Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser. Flott mosjon og en god porsjon lokalkunnskap får man også med på kjøpet! Bildet over er fra Knøken, et tidligere turmål for Kjentsmannsmerket. Etter at årets sesong er unnagjort vet nok mange orkdalinger hvor blant annet Svarttjønndalen, Elgshøgda, Berbuskammen, Gråfjellet og Selmoåsen er:)

Kjentmannsturene er ferdig merket og brosjyrene er lagt ut for salg. Du kan kjøpe dem på Best Fannrem, G-Sport og Sport1 på Amfi, Intersport på OTI-senteret og Skattekammeret i Sentrumsgata på Orkanger.

Klokkartjonna

Klokkartjønna har vært med i en tidligere runde av Kjentmannsmerket. Sesongene 2017 og 2018 var det veldig mange som støttet opp om dette trimtiltaket, og det er veldig positivt! Mer informasjon og noen bilder fra turer ser dere ved å følge Kjentmannsmerket på Facebook.

12 flotte turmål er altså klare for turglade orkdalinger. Veibeskrivelser og annen informasjon om alle postene ser du i informasjonspakken.

God tur!
mvh OIL Trimavdelingen

Illustrasjon Kjentmannsmerket

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK