Alpinanlegg annonse

 

Nils Arne Eggen Cup 2018

 

Kvalitetsklubb

 

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Kjentmannsmerket 2017

12.08.2017

Kjentmannsmerket 2017

Kjentmannsmerket 2017

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2017-2018 er det satt ut 12 helt nye poster rundt om i kommunen.

Knoken
Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser. Flott mosjon og en god porsjon lokalkunnskap får man også med på kjøpet! Bildet over er fra Knøken, et av turmålene på fjorårets Kjentsmannsmerke. Etter at årets sesong er unnagjort vet nok mange orkdalinger hvor blant annet Mjovatnet, Fossfjellet, Hotell Phønix, Andølsetra og Kneppen er:)

Pakker med informasjon er lagt ut for salg på G-sport Oti, G-sport Amfi, Sport 1 Amfi og Best Fannrem. Det koster 100 kr for pakken og 20 kr for ekstra kort.

Klokkartjonna

Klokkartjønna var også en del av forrige runde med Kjentmannsmerket. Sesongene 2015 og 2016 var det veldig mange som støttet opp om dette trimtiltaket, og det er veldig positivt! Mer informasjon og noen bilder fra turer ser dere ved å følge Kjentmannsmerket på Facebook.


Gapahuk Fossjaren
Denne gapahuken i Knykmarka er en av de 12 postene i år. Gapahuken ligger 330 meter over havet, og er et flott utsiktspunkt i retning fjellheimen. Veibeskrivelser og annen informasjon om alle 12 postene ser du i informasjonspakken.

God tur!
mvh OIL Trimavdelingen

Illustrasjon Kjentmannsmerket

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB