Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Fire mil med skiløyper

02.02.2021

Knyken 130216 04

Fire mil med skiløyper

Turløypa er en fin tilvekst til løypenettet i Knyken. Turløypa går fra Knyken, rundt Sommervoldknyken og Fossjårknyken, og tilbake til Knyken igjen. Løypa kjøres jevnlig gjennom hele skisesongen. Last ned kart over løypenettet i pdf-format ved å trykke her
Du finner turløypa ved å kjøre ned bakken bak skiskytterblinkene i Knyken. Løypa er 10 kilometer lang. Etter 5 kilometer kan du ta av mot F473. Ved Sika tar du av skiene og krysser fylkesveien. På andre siden av F473 går løypa en runde om Vasslia til Hiråsen, før den snur mot Knyken igjen. Løypelengden blir da ca 23 kilometer. De som ønsker en skikkelig langtur, kan ta av på Hiråsen mot Vorma og Asbøllsaga. Bildet over er fra Togstadjåren.

Knyken 130216 01
Det er nå fine forhold i marka, selv om det er lite snø noen steder. En tur fra Knyken til Asbøllsaga og tilbake betyr en fin skitur på tre og en halv mil. Dersom man tar med en liten runde innom lysløypene har man over fire mil med skiløyper.


Knyken 130216 03

Knykenfolket kjører løyper fra Knyken til Vorma. På Asbøllsaga er det Svorkmo NOI som preparerer løypenettet. Turløypa fra Knyken har et spor og mulighet for skøyting ved siden av. Det er flott at de som skøyter forsøker å holde seg utenfor sporet.

Knyken 130216 05Vi anbefaler Knyken og Knykmarka til alle som har lyst på en trivelig skitur:)

Kjøring av langrennsløyper i Knyken og Knykmarka oppdateres på nettstedet Skisporet.no.


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo