Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Bli med på Finn fram -dagen på lørdag!

24.05.2018

Finn fram dagen 2018

Bli med på Finn fram -dagen på lørdag!

Lørdag 26. mai arrangeres årets Finn-fram-dag. I år samles vi alle i Knyken skisenter klokken 13. Dette er en familiedag med fokus på mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være ute i naturen. Hele familien er velkommen, og her kan du lære å bruke kart og kompass og delta på mange andre friluftsaktiviteter.

Dagen vil offisielt markere årets start på turorienteringen, og konvolutter for dette vil bli solgt under arrangementet. 30 poster ligger i og rundt Knyken slik at det vil være god anledning for å starte sankingen av klipp på årets klippekort. De resterende postene er klare rundt Ulvåshytta, Oksbåsen og fra Håmannstjønna. I tillegg er det 10 fjellposter på Vargheia med utgangspunkt fra Husdalen.

Ellers vil det også arrangeres et ordinært treningsløp i orientering. Det vil bli som vanlig 4 løyper - alt fra nybegynner til noe lengre og krevende post-leting. Det vil bli instruksjoner for de som måtte ønske dette! 

I tillegg blir det natursti, grilling, premier til alle barn og en trivelig sammenkomst i et forhåpentligvis flott mai-vær!!

Vel møtt til alle!

Illustrasjon skileikomradet

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK