Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » 60 orienteringsposter venter på besøk

09.07.2020

Tur O

60 orienteringsposter venter på besøk

Turorientering er en flott aktivitet for alle som ønsker seg fine turer i friskluft. 60 poster henger klare ute i marka og venter på besøk.

I år er det fire kart i konvolutten:
 - Knyken Skisenter, 10 poster
 - Knyken, med utgangspunkt fra Sika, 20 poster
 - Geitryggen, 30 poster
 - Ellingsgardsfjellet, 10 poster

VIKTIG!
Selv om turorientering er en sunn aktivitet med lite fysisk kontakt mellom folk, så er også vi blitt pålagt å ta visse smittevernhensyn. Derfor er det ikke klippetenger på postene i år. I stedet henger det lapper med en kode på tre bokstaver som man skal skrive på klippekortet.

Prisen er den samme som de siste årene: 200,- for konvolutt og 10,- for ekstra klippekort. Utsalgsstedene er:
 - Best Fannrem
 - G-Sport, Amfi
 - Sport1, Amfi
 - InterSport, Oti
 - Skattkammeret

Vi har ambisjoner om at det også skal bli mulig å kjøpe årets tur-O på nett, og deltagere kan nå registrere egen bruker og registrere postene også digitalt med samme bokstavkode som henger på postene. Her får man oversikt over sine "klipp" og andre deltagere sine "poeng".

Orientering stolpejakt
En annen nyhet i år er at vi er med på et pilotprosjekt sammen med Stolpejakten (www.stolpejakten.no). 20 av tur-o-postene har både et vanlig tur-o-flagg og en Stolpejakten-stolpe. Kartene til disse 20 stolpene er tilgjengelig gjennom en betalingsløsning i Stolpejakten-appen. I tur-O-konvolutten har vi lagt ved en QRkode som vil gi deg tilgang til disse. Du registrerer koden ved å åpne Stolpejakten-appen og gå inn på Innstillinger -> Løs inn kode. Når koden er registrert vil kartene "Geitryggen tur-O" og "Knyken turO" være tilgjengelig i appen. Vi håper at så mange som mulig vil være med og teste dette, og registrere postene både på klippekortet og i Stolpejakten-appen.
Skulle du ha noen spørsmål eller problemer, ris eller ros, eller noe annet du lurer på i forbindelse med tur-orientering eller Stolpejakten er det bare å ta kontakt. Stolpejakten har sin egen Facebookside på https://www.facebook.com/stolpejaktenorkdal. Du kan også sende mail til orientering@orkanger-if.no.

God tur!
Hilsen
Orkanger IF og Orkdal IL
Tur O og stolpejakt

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK