Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Knyken rundt » Mange tok turen rundt Knyken

21.08.2011

Mange tok turen rundt Knyken

Søndag 21. august ble skogsløpet Knyken Rundt arrangert for 31. gang. Over 200 stilte til start, en dobling av antallet fra i fjor. Vinner av konkurranseklassen ble Thomas Holm fra Rindals-Troll. Resultater fra Knyken Rundt finner dere ved å trykke her.

S7000452.JPG

Thomas Holm var suveren i årets Knyken Rundt. Nå er riktignok trasèen endret en del ganger opp gjennom årene, men Thomas sin tid på 32.35 er den raskeste som er blitt registrert i Knykmarka.

S7000434.JPG

Knyken Rundt er like mye et skogsløp for familier som vil ut på en trimtur. Nesten 200 trimmere var med og de valgte selv om lengden på turen skulle være 2,5,7 eller 10 kilometer.


S7000436.JPG

Ved ca 6 kilometer hadde Ansgar Selstø og Trygve Eliassen kontroll på væskeinntaket til trimmerne i marka. De serverte vann, saft og kaffe før deltakerne snudde ved Høydalstjønna.

S7000433.JPG

En av de første som gikk i mål under Knyken Rundt 2011 var ordfører Gunnar Lysholm. Han hadde en grundig vurdering på hvilken løype han skulle ta og endte opp med 2 kilometer. I fint driv kom ordføreren mot mål. Han unngikk spurtoppgjør men måtte kaste jakka. Det hører med til historien at Gunnar gikk løs på runde to etter en stund. Det kan skyldes gleden og motivasjonen som lå i at speaker Magne Fossbakk ropte opp navnet hans ved målgang... 

S7000453.JPG

Alle vet at brødrene Håkon og Eirik Selvnes følger hverandre som skygger på ski og med joggesko i marka. Dette bildet viser målgangen og bekrefter hvor tett det er mellom tvillingene. Gutta fikk registrert samme tid men denne gangen var Håkon en "skygge foran". Honnør går også til yngre bror Vegard og mor Kari som stilte i konkurranseklassen.


S7000459.JPG

Knyken Rundt 2011 ble en spesiell utgave i og med at skogsløpet gikk på samme dag som den nasjonale sørgedagen i forbindelse med terrorhandlingene 22. juli. Dette ble markert med en egen minnestund etter at Knyken Rundt var ferdig. Fylkesordfører Tore O Sandvik holdt en tale i forbindelse med markeringen. Han delte også ut en sjekk som bevis på Sør-Trøndelag Fylkeskommune sitt bidrag til Nye Knyken Skisenter. Sandvik fremhevet den fenomenale dugnadsinnsatsen som norsk idrett og det norske samfunnet er bygd på.
Ordfører Gunnar Lysholm hadde krefter igjen etter sine to runder i skogsløypa og snakket om hvor bra det er for Orkdal Kommune med et anlegg som Knyken. Å legge til rette for fysisk aktivitet er den beste investeringen en kommune kan gjøre for helsen til innbyggerne. Ordføreren pekte på at for hver krone Orkdal kommune bidrar med i Knyken, får de 6 kroner tilbake.

Flere bilder av de aktive finner dere i vårt fotoalbum.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK