Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM

Orkdal Idrettslag har en egen trimavdeling. Trimavdelingen jobber med å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmerker rundt omkring i Orkdal. Dette skal motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark. Orkdal IL trim arrangerer hver høst skogsløpet Knyken Rundt.

Knykenfolket kjører turløype i Knykmarka på vinteren. 

 

 

 


03.05.2021

Kjentmannsmerket 2001-2002

I år har Kjentmannsmerket i Orkdal 20 årsjubileum!  Første gangen det ble satt ut kjentmannsposter av Orkdal IL trimavdelingen var i 2001. Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal/Orkland gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser.

Les mer…


28.04.2021

Kjentmannsmerket 20 år!

I år har Kjentmannsmerket i Orkdal 20 årsjubileum!  Første gangen det ble satt ut kjentmannsposter av Orkdal IL trimavdelingen var i 2001. Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal/Orkland gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser.

Les mer…


02.02.2021

Fire mil med skiløyper

Turløypa er en fin tilvekst til løypenettet i Knyken. Turløypa går fra Knyken, rundt Sommervoldknyken og Fossjårknyken, og tilbake til Knyken igjen. Løypa kjøres jevnlig gjennom hele skisesongen. Last ned kart over løypenettet i pdf-format ved å trykke her. Du finner turløypa ved å kjøre ned bakken bak skiskytterblinkene i Knyken.

Les mer…


29.01.2021

Fine skiforhold i den "nye" turløypa

Det har vært en god start på skisesongen i Knyken skisenter, selv om det var lite snø på førjulsvinteren. De siste dagene har det kommet en god del natursnø, og det har gitt bedre forhold i marka. 10-kilometeren i Knykmarka er kjørt med løypemaskin.

Les mer…


01.12.2020

Ny suksess for Kjentmannsmerket

Kjentmannsmerket for sesongen 2019/2020 ble avsluttet i oktober. Populariteten for dette tur/trimtilbud har holdt seg godt. Vi var litt redd for at det digitale tilbudet, Stolpejakten, ville ta noe interesse bort fra vårt tilbud, men det ser ikke ut til det.

Les mer…


09.07.2020

60 orienteringsposter venter på besøk

Turorientering er en flott aktivitet for alle som ønsker seg fine turer i friskluft. 60 poster henger klare ute i marka og venter på besøk. I år er det fire kart i konvolutten:  - Knyken Skisenter, 10 poster  - Knyken, med utgangspunkt fra Sika, 20 poster  - Geitryggen, 30 poster...

Les mer…


23.06.2020

Alle kjentmannsmerker sjekket - god tur!

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2019-2020 er det satt ut 12 nye poster rundt om i kommunen. Postene for 2020 er de samme som stod ute i 2019.Starten på årets sesong ble noe bløt på grunn av all snøen vi fikk på senvinteren.

Les mer…


23.03.2020

Knyken skisenter følger Koronaråd

I Knyken skisenter er det mye mindre aktivitet enn det kunne vært på denne årstida. Koronaviruset har snudd opp ned på mulighetene til å ha arrangement og åpent skianlegg. Når situasjonen er som nå, er det beste vi kan gjøre å følge helsemyndighetenes råd.

Les mer…


04.08.2019

Mange møtte opp på kjentmannstur

I slutten av juli arrangerte Orkdal IL Trim en fellestur inn til hytta i Svarttjønndalen. Det møtte opp hele 32 personer som gjennomførte turen. For å slippe å gå den ca 2 km veien fra starten på Fjellkjøsvannet hadde idrettslaget fått låne nøkkel til bommen.

Les mer…


30.06.2019

Kjentmannstur til Svarttjønndalen

Kjentmannsmerket arrangerer fellestur til Svarttjønndalen søndag 21. juli 2019. Oppmøte kl 10.00 ved bommen ved Fjellkjøsvatnet. Se postbeskrivelse Post 2. Vi gjør turen litt kortere ved at vi åpner bommen og kjører veien til endes. Likevel er det en lang tur.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo