Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM

Orkdal Idrettslag har en egen trimavdeling. Trimavdelingen jobber med å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmerker rundt omkring i Orkdal. Dette skal motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark. Orkdal IL trim arrangerer hver høst skogsløpet Knyken Rundt.

Knykenfolket kjører turløype i Knykmarka på vinteren. 

 

 

 


04.08.2019

Mange møtte opp på kjentmannstur

I slutten av juli arrangerte Orkdal IL Trim en fellestur inn til hytta i Svarttjønndalen. Det møtte opp hele 32 personer som gjennomførte turen. For å slippe å gå den ca 2 km veien fra starten på Fjellkjøsvannet hadde idrettslaget fått låne nøkkel til bommen.

Les mer…


01.08.2019

Kjentmannsmerket i Orkdal 2019-2020

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2019-2020 er det satt ut 12 nye poster rundt om i kommunen. Dette er helt nye poster som vil stå ut i 2019 og 2020.Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at...

Les mer…


30.06.2019

Kjentmannstur til Svarttjønndalen

Kjentmannsmerket arrangerer fellestur til Svarttjønndalen søndag 21. juli 2019. Oppmøte kl 10.00 ved bommen ved Fjellkjøsvatnet. Se postbeskrivelse Post 2. Vi gjør turen litt kortere ved at vi åpner bommen og kjører veien til endes. Likevel er det en lang tur.

Les mer…


11.06.2019

Hogst gir endringer på O-kartet

Fra og med tirsdag 11. juni og ca 2 månder fremover vil det foregå tømmerhogst i området Metliåsen rundt post 18, 19 og 20 på Knykenkartet. Disse tre postene vil bli tatt inn i denne perioden.

Les mer…


30.05.2019

Prøv dere på orientering!

Trimavdelingen i OIL og orienteringsavdelingen i OIF legger til rette for at folk skal komme seg ut i naturen. På forskjellige steder i marka i Orkdal har de satt ut orienteringposter. Vi anbefaler alle orkdalinger å skaffe seg kart og ta turen ut på jakt etter poster.

Les mer…


13.01.2019

Sesongstart for turløypa i Knyken

Det har vært en variabel start på skisesongen i Knyken skisenter. De siste dagene har det kommet en god del snø, og det er nå bra forhold i lysløypa i Knyken. Tirsdag ble 10-kilometeren i Knykmarka kjørt for første gang denne vinteren.

Les mer…


09.10.2018

Flott å være på tur i Knykmarka

Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt- og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i fellesskap gir økonomisk støtte til merking, skilting og informasjonstiltak knytta til turruter. Knykmarka er godt oppmerket og klar for turglade orkdalinger på høsttur i marka.Sommersesongen er på hell, men i Knykmarka ligger alt til rette for fine turer...

Les mer…


06.10.2018

Sesongen over for Kjentmannsmerket - vi ser fram mot neste år!

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2017-2018 var det satt ut 12 poster rundt om i kommunen. Nå i løpet av oktober blir disse postene tatt ned. I Orkdal IL trimavdelingen er vi veldig glade for den store oppslutningen om Kjentmannsmerket.

Les mer…


24.05.2018

Bli med på Finn fram -dagen på lørdag!

Lørdag 26. mai arrangeres årets Finn-fram-dag. I år samles vi alle i Knyken skisenter klokken 13. Dette er en familiedag med fokus på mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være ute i naturen. Hele familien er velkommen, og her kan du lære å bruke kart og kompass og delta på...

Les mer…


24.04.2018

Nytt trimstyre på plass i OIL

Orkdal Idrettslag har en egen trimavdeling. Trimavdelingen jobber aktivt med å legge til rette for fysisk aktivitet. Avdelingen jobber med å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmerker rundt omkring i Orkdal. Dette skal motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK