Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Toppidrettsveka » Velkommen til Knyken og Toppidrettsveka!

16.08.2015

Northug Knyken 2014 bunad

Velkommen til Knyken og Toppidrettsveka!

Fredag 21. august kommer Toppidrettsveka tilbake til Orkdal! Etter konkurranser i Aure står skiatlon på programmet for langrennseliten i det flotte skianlegget i Knyken skisenter. Toppidrettsveka og Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til folkefest i Knyken! Her er informasjon til publikum i forbindelse med arrangementet.

Se videoer fra fjorårets skifest i Knyken 

Tidskjema for Toppidrettsveka 21. august

11:00-14:00 – Orkdal IL breddearrangement hopp

15:15 -  TIV - Start 15km (13,5km) rulleski skiatlon, fellesstart, damer sr/jr, Knyken

16:00 -  TIV - Start 15km (13,5km) rulleski skiatlon, fellesstart, herrer sr, Knyken

17:00 -  TIV – Premieutdeling


Tronderhoppskole 2015 01
Fra ca klokka 11.00 blir det hopping i Knyken. Johan Forfang og Andreas Stjernen er blant hopperne som kommer til Knyken for å trene. Trønderhopp stiller. Espen Bredesen kommer også, selv om Espen nok ikke har på hoppdressen:) Ta turen til Knyken og se på skihopping som oppvarming til det braker løs på langrennsstadion!

Toppidrettsveka bilde forside 03
Damene er først ut i løypa under Toppidrettsveka 2015 sin skiatlonkonkurranse. Marit Bjørgen har vunnet de to siste årene. Heidi Weng og Therese Johaug vil nok gjøre alt for å ta over Knykentronen. De norske landslagsjentene får hard kamp, blant annet av det amerikanske og det tyske landslaget. Damestarten går på stadion i Knyken klokka 15.15.

Toppidrettsveka 2013 Northug
Herrer senior går ut på sine seks runder i Knyken klokka 16.00. Eldar Rønning spurtet inn til seier i 2013, mens Petter Northug var suveren på tur opp i Knyksvingen under fjorårets renn. Det blir show i Knyken når ca 100 herreløpere kommer inn på skiskytterstadion for å bytte fra klassiske ski til skøyteski. Deltakeroversikt for Toppidrettsveka 2015 ser dere her.

IMG 4311
Premieutdelingen er ca klokka 17.00. Vi håper at flest mulig av publikum blir med og gjør stas på de flotte idrettsutøverne!

Slik kommer dere til Knyken
Transport til Knyken foregår med privatbiler. Orkdal Idrettslag har egne parkeringsområder i tilknytning til skisenteret. Det blir forsøkt å plassere flest mulig på parkeringsplasser langs Knykveien. På grunn av størrelsen på arrangementet blir deler av parkeringsplassen nærmest Knyken og Knykstuggu brukt av arrangør, TV-produksjon, eliteutøvere/lagledere i tillegg til handikap-parkering. Parkeringsmulighetene langs Knykveien har blitt utvidet betraktelig, og det blir forsøkt å skaffe parkering så nære anlegget som mulig. Det må beregnes noen minutters gange opp til anlegget fra en del av parkeringsplassene.

Parkeringsavgift er 50 kr. Det er flott at flest mulig gjør klar parkeringsavgiften før ankomst. Vi oppfordrer til samkjøring. De som kommer tidligst vil få parkering nærmest stadionområdet i Knyken. 

Billetter
Billetter til Toppidrettsveka i Knyken 21. august selges ved parkeringsplassen før den nederste brua.
Voksne: 200 kr
Barn under 16 år(grunnskolealder): Gratis

arena
Publikumsområder i Knyken fredag 21. august blir i strafferunden til skiskytterne, på publikumshaugen til høyre for strafferunden og på begge sider av stadionhuset. Publikum skal bruke tunnelen nedenfor Knykstuggu for å komme seg til stadion. Tunnelen fører ut på begge sider av løypetrasèen. Skibyttet foregår på standplassen etter halvgått løp. Siden herrefeltet er så stort vil det også foregå skibytter langs publikumshaugen dere ser til høyre i bildet. Etter skibyttet vil løperne få en annen utgang enn på de andre rundene. Målgangen endres siden 2014. I år går løperne en liten sløyfe inne på stadion før målgang.

intervju
Speaker Kjell Erik Kristiansen vil bidra til topp stemning under de 13,5 kilometer lange skiatlon-konkurransene. Løperne kommer ned på stadion i Knyken hele 6 ganger! Nedenfor Bankbrua i Knyken vil det stå en storskjerm som viser direktebilder fra konkurransene.

Dette kommer til å bli en flott dag med underholdning og skisport på høyeste nivå.
Velkommen til folkefest i Knyken skisenter! 

PS! Er du på Facebook? Trykk gjerne Liker på knappen under slik at flere får lese informasjonen om arrangementet :)

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo