Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Toppidrettsveka » Tette spurtoppgjør under Toppidrettsveka

21.08.2015

IMG 4335

Tette spurtoppgjør under Toppidrettsveka

Fredag ble skiatlon under Toppidrettsveka 2015 arrangert i Knyken skisenter. Det ble en stor skifest med masse publikum, fantastisk vær og flott idrett. Heidi Weng vant spurtoppgjøret i dameklassen mot Therese Johaug, mens svenske Calle Halfvarsson passerte sprinter Eirik Brandsdal rett før målstreken i herreklassen.

Bilder fra skiatlon under Toppidrettsveka 2015 ser dere i vårt fotoalbum. Flere bilder legges ut i løpet av kvelden.

Se flere bilder på Avisa Sør-Trøndelag sine nettsider.

IMG 8002
Arrangementet i Knyken startet med et breddearrangement i hoppanlegget der Trønderhopp gjennomførte treningshopp og barn i anlegget fikk prøve seg på skihopping.

IMG 8006
Mye folk var på plass i Knyken da starten på konkurransen for damene gikk. Mange av skolene i nærområdet var i Knyken for å se nasjonale og internasjonale skistjerner. Sammen med et fantastisk vær skapte folket god stemning da løperne kom inn på stadion totalt seks ganger.

IMG 4276
Heidi Weng, Therese Johaug og Katrine Harsem i front på damefeltet som gikk ut av stadion i Knyken.

DSC9371
Etter de klassiske rundene var Weng, Johaug og Harsem alene i tet. Weng hadde det nesten for travelt i skibyttesonen.

IMG 8021
Harsem klarte ikke å henge på den sterke duoen som gikk alene de siste rundene på skøytedelen.

IMG 4340
Therese Johaug prøvde å gå fra Heidi Weng mot slutten, men inne på stadion hadde Weng kontakt. På oppløpet var det ingen tvil om at Heidi Weng skulle ta seieren. Denise Herrmann fra Tyskland tok tredjeplassen i dameklassen.

IMG 4359
Det imponerende store herrefeltet dundret ut av stadion rett etter dameløpet.

IMG 8050
Underveis i løpet var det mange som klarte å henge på. Didrik Tønseth gikk som alltid godt på den klassiske delen, og han var blant løperne som dro feltet på de tre første rundene.

DSC9600
Ved skibytte var det veldig mange løpere som fortsatt hadde muligheten for seier. Petter Northug hang lett med på de klassiske rundene, og han hadde kontakt med Tønseth og de andre i front.

DSC9653
På skøyterundene gikk det ikke veldig fort før Calle Halfvarsson satte fart mot toppen av stigningen på sisterunden. Halfvarsson kom først inn på stadion i Knyken etter den tette og jevne skiatlonen. Opp mot toppen av bakken ved skileikområdet var fjorårets vinner Petter Northug ut av kampen om seieren. Her er herrefeltet på vei inn på oppløpet i Knyken. 

Calle Halfvarsson
På oppløpet kom sprinter Eirik Brandsdal sterkt og ved målgang klarte man ikke tidsmessig å skille Halfvarsson og Brandsdal. Calle Halfvarsson ble dømt først i mål. Simen Østensen gikk inn til tredjeplass.

DSC9730


 

Toppidrettsveka 2015 avsluttes i Trondheim lørdag. Orkdal Idrettslag takker for en flott skifest i Knyken skisenter! Her ser dere et lite sammendrag av fredagens konkurranser.

http://www.youtube.com/watch?v=wZpDwn3Grbc&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo