Knyken priser

 

Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Team Knyken

Team Knyken

Orkdal Idrettslag har opprettet Team Knyken, en treningsgruppe for alle som er glade i å gå langt på ski. Teamet har som mål å skape et treningsmiljø for de som liker ski og trening. Det fine med langløpsteamet er at det har blitt en sosial treningsarena for aktive og mosjonister i hele dalføret. Treningene er ikke bare for de som tilhører Orkdal Idrettslag, men for alle som på en eller annen måte har en tilknytning til Knyken skisenter.

Ta turen innom Team Knyken sin egen blogg.

Velkommen på trening i Team Knyken! Følg gjerne aktiviteten på Team Knyken sin Facebook-side


 

 

 


25.03.2015

Erik med kjempeprestasjon i Birken

Lørdag gikk årets Birkebeinerrenn under fantastiske vinterforhold mellom Rena og Lillehammer.

Les mer…


15.03.2015

Rindølrennet i strålende vær

Det var strålende vær og fantastiske forhold under Rindølrennet i dag. På bildet ser vi f.v. Jan Olav Fagerholt, John Olav Vuttudal og Erik Fagerholt som alle fullførte det 30 km lange rennet. Start og mål var på Skogsletta på Rindalsskogen. Det var klasser i både klassisk stil og skøyting. 

Les mer…


14.03.2015

Runar med klasseseier i Rensfjellrennet

Årets Rensfjellrenn ble gjennomført i ei 35 km lang rundløype på Støren, med start og innkomst på Frøsetmarka skianlegg. Grunnet snømangel var det ikke gjennomførbart å bruke den opprinnelig traséen med målgang i Selbu. I overkant av 300 skiløpere stilte til start i år.

Les mer…


28.02.2015

Over 1000 gikk Skienern på Oppdal

Den 42km lange Skienern ble arrangert på Oppdal i dag. Starten gikk på Grøtsætra, så en runde i Gjevilvassdalen før målgang i Oppdal sentrum. Hele 11 løpere gikk rennet for Orkdal IL. På bildet over ser vi Knut Ole Solligård som gikk inn til en flott 3.plass i klassen M40-44...

Les mer…


22.02.2015

Fire burennere og en pilegrim

På Berkåk var det Burenn i dag, med i overkant av 100 startende totalt. Ca. halvparten av disse startet i konkurranseklassen, der 28 km i klassisk stil stod på programmet. OIL/Team Knyken hadde fire løpere på startstreken.

Les mer…


25.01.2015

Team Knyken gikk Nordmarka rundt

Søndag ble turrennet Nordmarka rundt arrangert for 30.gang. Start og mål var ved Gjenvollhytta på Nordmarka og Klæbu IL stod som arrangør. Rennet gikk over 20km i klassisk stil. Orkdal IL - Team Knyken stilte med 5 løpere som alle gjorde sakene sine bra.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK