Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » SKISKYTING » Young star samling, TD-kurs og førstehjelpskurs i Knyken.

24.06.2018

IMG 0941

Young star samling, TD-kurs og førstehjelpskurs i Knyken.

Knyken og OIL har i helga vært vertskap for 3 arrangement i regi Norges skiskytterforbund. Young star samling for gutter og jenter født i 2003 og 2004 fra Region Midt, (Trøndelag og Møre og Romsdal), har pågått hele helga. 23 utøvere deltok, deriblant 5 fra OIL. På lørdag var det i tillegg TD1-kurs, og på søndag førstehjelpskurs.

På Young star samlinga stilte OIL med trenerressurser. På bildet over ser vi Per Arnfinn Selvnes godt i gang med ei god økt på standplass.

IMG 0945 2

23 utøvere fra Snåsa i nord til Oppdal i sør deltok på samlinga. Lærevillig og positiv ungdom hadde mange gode økter i Knykens gode fasiliteter og supre forpleining. Her fra søndagens skytetest.

IMG 0946 2Norges skiskytterforbund i samarbeid med Gjensidigestiftelsen har i år plukket ut en rekke idrettslag med tilhørende anlegg som har mulighet til å få tildelt en hjertestarter med varmeskap med verdi 30000,- kr. Foutsetning for å motta gaven, er at 5 personer fra idrettslaget må stille på førstehjelpskurs. Derfor ble det arrangert førstehjelpskurs i Knyken i helga.

På bildet over ser vi Marian Lyngsaunet fra Norges skiskytterforbund overrekke Knyken og OIL sin hjertestarter til Per Arnfinn Selvnes. 

OIL har også hatt stand på Orkangerdagene på lørdag med skjeblakak og smultringbakst, salg av ullundertøy, laserskyting og presentasjon av idrettslaget.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK