Junior NM 2019

Nils Arne Eggen Cup

SKI » SKISKYTING » Topp stemning på klubbmesterskap i skiskyting.

21.03.2018

IMG 2960

Topp stemning på klubbmesterskap i skiskyting.

Tirsdag 20/3 var det klubbmesterskap for skiskytterne i Knyken. Både unge lovende, og gamle avdankede løpere stilte til start, hele 52 i tallet! De yngste gikk sprint, klasse 13 år til senior gikk supersprint, mens miljøklassen gikk en slags normertdistanse på idealtid:)

IMG 2905 2

Helene Kastås-Asbøll med startnummer 1 gikk sitt første skiskytterrenn på klubbmesterskapet. Helene er miljøskadet av sine søsken, og det var på sin plass at det første rennet ble unnagjort:)

IMG 2911

Her er Nora Melting Kvam i J8-10 i akjson på standplass med god assistanse fra sin bestefar.

IMG 2927

Her ser vi startfeltet i klasse 13 år til senior som gikk supersprint. Det er en konkurranse med forholdsvis korte distanser, 4 skytinger og 3 ekstraskudd pr. serie. Strafferunden venter hvis ikke blinkene faller med bruk av ekstarskudd.

IMG 2964

En løper som gjorde comeback på klubbmesterskapet var Siri Mo i J15. Sporty og bra gjort av Siri som slettes ikke gjorde seg bort.

IMG 2980 2

Etter "eliten" hadde gått i mål, var det miljøklassen sin tur. Her var det meste valgfritt når det gjaldt skytestilling, stilart og tid til disp. Vinneren ble kåret på idealtid. Her ser vi lederen i skiskytterutvalget, Morten Slupphaug, i upåklagelig ståendestilling og nydelig skidrakt.

IMG 2989

Her ser vi Håvard Asbøll i identisk utstyr som han brukte da han herjet i glanstida.

IMG 2990

En sniper fra det skotske høyland hadde også lurt seg med, skotten var Kenneth Grøset.

IMG 2983

Knykprinsessa stilte også til start, her i figur av Odd Morten By.

IMG 0887 2

Ettter løpet på stadion, var det premieutdeling i Knykstuggu. Her overrekker Morten Slupphaug premien for årets forbilde til Håvard Mo. Håvard har i år gått i M18 og gjort det bra i Norgescupen. Men det er ikke bare hans sportslige prestasjoner som ligger til grunn for prisen. Hans gode humør, evnen til å se andre, og oppmuntre og gi tips og råd til yngre utøvere, er like viktige.

IMG 0888 2

Her ser vi en glad vinner av idealtida i Miljøklassen. Olav Tokle vant en gedigen fruktkurv.

Resultatliste                                   Fotoalbum