Orkdalscup 2018

18.02.2018

IMG 1494

Sprint under landsdelsmesterskap skiskyting 2018

Søndag gikk sprinten under landsdelsmesterskapet i skiskyting for Midt-Norge i Knyken skisenter.

Resultatliste landsdelsmesterskap skiskyting 2018 sprint(pdf)

Bilder fra søndagens sprint ser dere i vårt fotoalbum.
(Foto: Ida Fagerholt)

IMG 1495
Det har vært fantastiske forhold i Knyken denne helga. Søndagen ble noe kaldere enn lørdagen, men forholdene for skiskyting var supre gjennom hele dagen.

IMG 1500
De yngste utøverne gikk ut først på sprinten, og Thyra Ramsem fra Rennebu var blant de mange unge skiskytterne som viste flott innsats.

Sigurd Stuen
Her går Sigurd Stuen fra Rennebu inn til seier i 14-årsklassen for guttene.

IMG 1562
Helga Tungen fra arrangørklubben Orkdal Idrettslag har hatt ei flott skiskytterhelg på hjemmebane i Knyken skisenter. Det ble to midtnorske titler på den 13 år gamle jenta.

IMG 1590
Vegard Otterlei Virum fra Byåsen Skiskytterlag gikk også til topps på både normaldistanse og sprint. På bildet skyter han en av sine liggende serier under søndagens sprint i 16-årsklassen.

IMG 1626
Andreas Dahlø Wærnes gikk et godt løp på sprinten søndag. Den gode skiskytteren skjøt to fulle hus og viste gode takter i seniorklassen.

IMG 1669
Jenny Enodd lyktes også godt med sitt løp søndag. Enodd ble klar vinner i kvinneklassen.

IMG 1677
Dagens siste startende var Andrea Gjønnes. Andrea ble nummer 5 i 17-årsklassen lørdag, men i søndagens sprint ble det seier på skiskytteren fra Oppdal.

IMG 1485
Flere bilder fra dagens konkurranse ligger i fotoalbumet, og på resultatliste ser dere hvordan de gikk i alle de ulike aldersklassene.

Orkdal Idrettslag takker alle for oppslutningen rundt årets landsdelsmesterskap i skiskyting for Midt-Norge. Velkommen tilbake til Orkdal og Knyken skisenter!