Miniputtenes dager

Ullmax Best i test

SKI » SKISKYTING » Spenning i sikte del 1.

23.06.2017

IMG 2676

Spenning i sikte del 1.

I dag ble spenning i sikte innledet med trening og smørekurs i Knyken.

IMG 2645

Seansen ble innledet med at skiskytterlegende Tora Berger og rekruttlandslagets Fredrik Gjesbakk holdt et foredrag som var nyttig først og fremst for utøverne, men også for foresatte og trenere.

IMG 2646Nede på standplass var utøverne lydhøre overfor Tora som delte sin kompetanse med glimt i øye.

IMG 26493 x 3 minutt holdetrening var føste punkt på programmet. Her er avspenning, pusting og rund blink nøkkelord.

IMG 2652Etter endt pappserie bar det fram til skivene for inspeksjon, og tilbakemeldinger om forbedringspotensiale fra Tora.

IMG 2660

Mens utøverne hadde treningsøkt på stadion, fikk foresatte smørekurs med skiskytterlandslagets smøresjef Ivar Michael Ulekleiv. i fabrikken. Her var det mange gode tips å snappe opp.

IMG 2661Etter skyteøkta var det hindeløype på rulleski på stadion uten staver. God og artig trening.

Spennig i sikte fortsetter i morgen på Orkanger med stand sammen med OIL på byfesten. Mange artige aktiviteter loves rundt smøretraileren til landslaget. Ta turn for å oppleve det da vel:)

Orkdal Sparebank Gronn liten