Knyken priser

10.02.2019

Martine Helga Snasa 19

Landsdelsmesterskap i Grong

I helga har det vært Landsdelsmesterskap i skiskyting på Bjørgan skianlegg i Grong, med Snåsa skiskytterlag som arrangør. 10 skiskyttere fra OIL deltok begge dager. Det var normalprogram på lørdag og sprint på søndag. Orkdalsdelegasjonen har de senere år gjort det til tradisjon med overnatting på flotte Namsentunet når det har vært renn på Bjørgan, så også i år. Dette gjør det også til en sosial greie. I år meldes det om topp stemning, med innlagt 50-års makering av OIL skiskytings lengste støttespiller. Sportslig var det som vanlig mange gode prestasjoner:

Martine Snasa 19 2

Martine Landrø Monsen i J15 skjøt to fulle hus både på normal og sprint, noe som er en stor prestasjon i seg selv. Det resulterte i seier lørdag og tredjeplass søndag.

IMG 4735 2

Helga Tungen i J14 gikk inn til andreplass begge dager. På søndagens sprint skjøt også helga to feilfrie serier, og ble i likhet med Martine medlem i nullerklubben. Medlemskap i nullerklubben får man ved å skyte fullt hus i LM eller nasjonale renn.

IMG 4744 2

Oscar Brandås Uv i G15 ble også nr. 2 begge dager. Oscar skal delta på HL på Oppdal til helga, så vi kan godkjenne generalprøven. Spesielt søndagens sprint med 9 treff og kun ett sekund fra seier.

IMG 4748 2

En annen kar som viser gryende HL-form er Emil Kastås-Asbøll i G16. I søndagens sprint ble det seier til Emil.

Magnus Snasa 19

Her ser vi Magnus Steien Løseth på seierspallen i G14 etter lørdagens normalprogram. Her gikk Magnus et flott løp med 9 treff på standplass.

Maren Snasa 19 2

Her er Maren Mo i J12 rett etter målgang på normalen. Støtteapparat pappa Lars er raskt på pletten. Maren skjøt 8 treff, og gikk et godt løp.

Vi tar også med at Arnt Johan Tungen fikk en tredjeplass i søndagens sprint i M17.

Resultater