Knyken live

Knykenrennet

Knykenrennet søndag 28.02.21

KNYKENRENNET SØNDAG 28.02.21

INNSKYTING KL. 10 - 11. FØRSTE START KL. 11:15.

Værstasjon Knyken   Webkamera Knyken     Værmelding Knyken (Yr)    Eq live

Etter at regjeringa kom med lettelser i smittevernstiltak fredag 19.02.21 ønsker Orkdal il velkommen til kretsrenn i skiskyting (FOR TRØNDELAG IDFRETTSKRETS) i Knyken søndag 28.02.21. Rennet er for utøvere til og med 19 år. Vi har i tillegg hatt tett dialog med krets og kommuneoverlege og kommet fram til ordninger og føringer for en så sikker gjennomføring av rennet som mulig. Rennleder er Edvard Asbjørnslett, tlf: 97142535

GENERELT:

Gjennomføring er planlagt ut fra øvrig aktivitet som er i Knyken denne søndagen – herunder andre gjester som bruker løypenett, alpinbakkene og skileikområde. Denne vinteren har det vært veldig mye besøk i Knyken hver helg samt på ukedager. Dette må som sagt samkjøres denne søndagen også.

Det vil bli anledning til å bruke ett mobilt toalett, som står ved Hotell Cæsar mellom parkeringsplass og stadion. Og to toaletter i kjelleren i Knykstuggu med tilgang gjennom kulvert fra stadion.

KNYKENRENNET:

Kort normaldistanse. Se egen tabell og løypekart for de ulike klassene med skytinger og distanser:

LØYPELENGDER     LØYPEKART     INNSKYTINGSOVERSIKT     STARTLISTE

SMITTEVERNSTILTAK:

• Alle som er syke eller har symptomer på sykdom skal holde seg hjemme.
  • Hold god avstand, og utøvere fra samme klubb tilstreber og holde seg sammen. Minst mulig kontakt mellom utøvere og støtteapparat fra ulike kommuner. Stadionområdet i Knyken er forholdsvis stort, og vi vil legge til rette for at folk kan spre seg på stadionområdet – også med muligheter for tilhold i strafferundeområdet midt på stadion. Følg med på anviste overganger for kryssing av løypa og inn til strafferundeområdet.
  • Det er påbud med munnbind for alle hele tiden bortsett fra når utøvere forbereder seg til rennet (innskyting og oppvarming, samt under selve rennet).
  • Max en foresatt pr utøver. Max 200 stk på stadion om gangen utenom funksjonærer og stab. Inndeling med ulike tidspunkt til rennet blir gjort på torsdag eller fredag etter at påmeldingsfristen går ut. Dersom det blir over 100 deltakere vil det bli lagt opp til at rennet kjøres i to ulike puljer med max 200 stk på stadion om gangen. Første pulje må ha forlatt stadion og parkeringsplassen før neste pulje med utøvere og støtteapparat/ foresatte ankommer Knyken. Egen tidsplan for dette kommer.
  • Ingen premieutdeling, kiosk eller tilgang til garderobe.
  • Det vil bli begrensede muligheter for toalett. Mer info om dette kommer etter hvert.
  • Startnummer/ geværlapper/ evt. leiebrikker hentes i egen pose av den enkelte. Disse posene henger på et stativ nært stadionhuset/ speakerbod. Der henger det også startlister der man kan se hvilket startnummer man har.
  • Spritstasjoner står ut på egnede plasser på stadion.

MERK!!!! ANKOMST STADION:

I og med at anlegget i Knyken er åpent som vanlig denne dagen, skal alle som deltar på skiskyting denne dagen parkere på den store plassen nærmest Knyken (Ca 100 m fra stadion - dette blir anvist). Man skal gå fra denne plassen og retning stadion UTEN Å GÅ VIA KNYKSTUGGU. Dette vil bli godt merket, samt fulgt opp av funksjonærer. Samme vei tilbake til parkeringsplassen etter at rennet er ferdig.

REGISTRERING:

Utøvere er registrert via påmeldingslistene. Foresatte/støtteapparat skal registrere seg via QR-KODE eller link (se under). Registreringa kan gjøres i forkant, eller ved ankomst Knyken. Det vil bli hengt opp plakater som viser QR-KODE og link på sentrale plasser på parkeringa og på stadion.

Registrering renn i Knyken 2021

Link til registrering

PÅMELDING:

EQ TIMING – påmeldingsfrist torsdag 25.02.21 kl 2359

Vanlig startkontingent.

PARKERING: På anvist plass. Parkeringsavgift kr 50,- til VIPPS NR 555382

FUNKSJONÆRLISTE            FUNKSJONÆRLISTE STANDPLASS

Oppdatert info vil komme på denne siden – følg med.

Velkommen til Knyken søndag 28.02.21!

Mvh/ skiskytterutvalget i Orkdal il.

Morten Slupphaug, 45027211

gjensidige horizontal logo rgb