Knyken priser

 

Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » SKISKYTING » Håvard Mo på junior-NM

03.02.2018

Havard NM jr 2018 kopi

Håvard Mo på junior-NM

Denne helga er det junior-NM i skiskyting på Simostranda. Håvard Mo er på plass og representerer OIL. Fredag var det fellesstart. Her gikk Håvard et godt løp med 1 bom på hver av skytingene, det resulterte i 14. plass i klasse M18. Det rapporteres om litt stang ut på standplass, med 2 bom mindre hadde en topp 10 plass vært innenfor rekkevidde.

I dag var det sprint som stod på programmet. Håvard fikk en litt tung start på sprinten med 3 bom på liggende. Men gjorde til gjengjeld sine saker optimalt på stående med fullt hus, (bildet over). Det ga en 20. plass totalt.

I morgen er det stafett på Simostranda. Håvard skal gå for Sør-Trøndelag skiskytterkrets. Vi ønsker lykke til. Resultater fra fellesstart, sprint og liveoppdatering stafett kan beskues på arrangørs livesenter her.

I tillegg til Håvard som utøver, har Per Arnfinn Selvnes og Edvard Asbjørnslett vært tiltede for å lære ifht. neste års arrangement som går i Knyken. Rapporten sier flotte forhold både værmessig og på stadion. Flott anlegg med mange rutinerte funksjonærer. Mange nyttige tips å ta med seg inn i vårt arrangement. Det er bare å begynne å glede seg til neste år, da Norges beste juniorer kommer til Knyken.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK