Barnas skifestival 2019

 

Live kamera knyken

 

Knyken priser

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » SKISKYTING » Amanda og Arnt Johan på Youngstar i Holmenkollen.

19.03.2018

YS 18

Amanda og Arnt Johan på Youngstar i Holmenkollen.

På lørdag deltok Arnt Johan Tungen og Amanda K. Lynum, (begge 16 år), på Youngstar-konkurranse i Holmenkollen.

Young Star ble første gang arrangert i Holmenkollen i 2005. Bakgrunnen for rennet er at forbundet ønsket å arrangere ett renn for årsklassen 15-16 år i forbindelse med World Cup som arrangeres i Holmenkollen.

Det første året var kvalifiseringen via Hovedlandsenn, deretter fordelt på krets og de siste årene har det vært flere uttakssrenn for å få mest rettferdig uttak. I tillegg er hver region sikret 2 utøvere.

Fra OIL nådde Arnt Johan og Amanda gjennom nåløyet, og fikk konkurrere i Nasjonalanlegget etter at herrene hadde gått sin jaktstart. Først ut var Arnt Johan. Han gikk en god fellesstart og ble nr. 14 av landets beste 15 og 16-åringer med skyteresultat 1-2. 

Etterpå var det jentene sin tur. Her gjorde Amanda  en nesten like god figur med å bli nr. 18 med imponerende skyting 0-1.

Etter rennet satte utøverne seg nesten rett i bilen og kjørte nonstop Oslo-Grong for å nå Trøndercup-renn på Bjørgan skistadion på søndag. Utøverne og støtteapparat/pappaer John og Rune nådde Namsentunet, der brorparten av OIL sin øvrige skiskytterstyrke overnattet ifbm. rennene på Bjørgan (renn både lørdag og søndag), kl 3 på natta. Det ble litt søvn og frokost før det var pån igjen,¨med Trøndercuprenn i et ufyselig vær. Amanda og Arnt Johan hadde krutt igjen, og tok hver sin Trøndercupseier på Bjørgan, imponerende.

Resultater og skyteanalyse Youngstar.

Resultater begge renn Grong.

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK