Nils Arne Eggen Cup 2018

SKI » Svensk jubel på jentenes stafett

29.01.2017

NJLK2017 60 IMG 1245

Svensk jubel på jentenes stafett

Nordisk Juniorlandskamp ble avrundet med stafetter i langrenn i Knyken skisenter i dag. Det svenske førstelaget, representert ved Kristina Axelsson, Louise Lindström og Katrin Sjödén, gikk inn til seier på jentenes stafett. De lå i teten hele veien og på den siste etappen fikk Sjödén en luke og hadde kontroll på konkurrentene inn på oppløpet.

Resultater stafett for jenter

Resultater stafett for gutter

Se flere bilder fra dagen i eget fotoalbum

NJLK2017 03 IMG 1185

Resten av pallen ble fylt opp av de norske jentene. Norges førstelag trakk det lengste strået i spurten, tett fulgt av det norske andrelaget. Her ser vi jentefeltet like før startskuddet gikk på dagens stafett.

NJLK2017 55 IMG 1240

Guttenes stafett ble en tett og jevn affære. Her ser vi tetgruppa på tur opp en av de bratteste stigningene i løypa halvveis ut på sisteetappen. To norske og to svenske lag, i tillegg til Finland og USA.

NJLK2017 66 IMG 1251

Inn på oppløpet var det Norge, Sverige og Finland som til slutt gjorde opp om seieren. Som vi ser ble det norsk seier til slutt. Sverige som en god nr. 2, med Finland på den siste pallplassen.

NJLK2017 69 IMG 1254

Dagens vinnerlag på guttens stafett i Nordisk Juniorlandskamp. F.v.: Fredrik Johnsrud, Håvard Moseby og Håkon Skaanes.

NJLK2017 39 IMG 1223

Tre konkurransedager i Nordisk Juniorlandskamp er over i Knyken skisenter og arrangementet som helhet har vært vellykket. Tross utfordringer med lite snø og mildvær, har dugnadsfolket og alle frivillige lagt ned en kjempeinnsats for å tilby utøverne best mulig forhold.

NJLK2017 36 IMG 1220

Vi lar bildet av disse amerikanske langrennsjentene, som har vært i Orkdal og Knyken gjennom hele uka, oppsummere ei helg preget av idrettsglede, harde konkurranser og samhold.

137 SB1 KM normal 137

Vi takker alle utøvere og frivillige for innsatsen og ønsker velkommen tilbake til Knyken skisenter!

Orkdal IL Ski