Junior NM 2019

SKI » Sesongens siste Telenorkarusell på en fin kveld i mars

07.03.2018

IMG 2587

Sesongens siste Telenorkarusell på en fin kveld i mars

Onsdag kveld ble vinterens Telenorkarusell avsluttet med skileik i Knyken skisenter. Vi har hatt en fantastisk skisesong i Knyken, selv om de siste ukene har vært veldig kalde. Stemningen under onsdagens avslutning var det ingenting å si på. Alle barna som møtte opp i Knyken så ut til å kose seg med de flotte skiforholdene.

IMG 2585
Kvelder med skileik har blitt en tradisjon i Knyken. Skileik er kort sagt kvelder der barn og foresatte kan leike seg på ski i Knyken. Barna kan holde på i langrennsløypa eller i barneskitrekket. Idrettslaget kjører opp løyper som vi håper kan stimulere til aktivitet.

IMG 2588
Etter at alle hadde fått gått og kjørt på ski i barneskitrekket og langrennsløypene var det premieutdeling inne i Knykstuggu for alle som har deltatt i løpet av de fire skileikkveldene.

Orkdal Idrettslag takker alle som har vært med på sesongens skileik i Knyken skisenter! Velkommen tilbake neste år - besøk gjerne Knyken så ofte dere kan i mellomtida også:)

OBS! Onsdag om en uke er det avslutning på ST-karusellen i Knyken.

NB! Husk Barnas skifestival søndag 18. mars - maskoten Knyrre gleder seg!